«Красуня і чудовисько» побили касовий рекорд «Бетмена проти Супермена»

21 березня 2017,  19:38 | Бокс-офіс | Автор: Елена Стрельбицкая

Диснеївська казка «Красуня і чудовисько» заробила у свій прем'єрний вік-енд більше, ніж це вдалося за той же відрізок часу «Бетмену проти Супермена».

Вийшовши у світовий прокат в кінці минулого тижня, музична казка Білла Кондона з Еммою Вотсон і Деном Стівенсом у головних ролях зібрала за перший вік-енд в американському прокаті $170 мільйонів, побивши березневий рекорд «Бетмена проти Супермена», встановлений рік тому. Тоді супергеройскому екшену Зака Снайдера вдалося зібрати $166 мільйонів.

Бюджет кінокартини «Красуня і чудовисько», яка є рімейком однойменного мультфільму 1991 року, становить $160 мільйонів, так що вона вже відбила вкладені в неї гроші за перші дні прокату, причому тільки в США. Всього за минулі вихідні фільм зібрав у світі $358,5 мільйонів.

Крім того, музична казка про кохання красуні і розумниці Белль до проклятого і замкнутого Чудовиська встановила рекорд серед прем'єрних зборів фільмів з рейтингом PG і посіла 7-е місце в списку найприбутковіших відкриваючих вік-ендів всіх часів.

«Красуня і чудовисько» є далеко не першим художнім рімейком популярного мультфільму, якими останнім часом активно займається студія Disney, і її прем'єрні збори змогли обійти попередні твори цього жанру «Книгу джунглів», «Попелюшку» і «Алісу в країні чудес», очоливши рейтинг серед даних кінокартин.

Аналітичний сайт Business Insider припускає, що фільм Кондона може заробити в світовому прокаті до $1,5 мільярдів.

А ви вже подивилися «Красуню і чудовисько»?

899 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: