Роберт Дауні мол. стане доктором Дуліттлом

21 березня 2017,  14:02 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Дворазовий оскарівський номінант Роберт Дауні мол. зіграє головного героя в новій адаптації пригод доктора Дуліттла.

Днями студія Universal Pictures придбала права на екранізацію казкового романа Х'ю Лофтінга «Подорожі доктора Дуліттла», за який, за повідомленням сайту Deadline також боролася студія 20th Century Fox.

«Подорожі доктора Дуліттла» є другим романом з циклу пригод доктора, який виявляє, що уміє розмовляти з тваринами. Всього Лофтінг написав про цього персонажа 12 книг.

Дауні мол. стане далеко не першим, хто зіграє Дуліттла на великому екрані. В музичному фільмі 1967 року його втілив легендарний Рекс Харрісон, а в «Докторі Дуліттлі» 1998 року і в сіквелі з тваринами спілкувався Едді Мерфі.

Режисером нової адаптації, яка потенційно може перетворитися у велику франшизу, стане Стівен Гейган, володар «Оскара» і «Золотого глобуса» за сценарій до фільму «Трафік». Він також переписує сценарій, над яким колись працював Том Шепард.

Продюсувати «Подорожі доктора Дуліттла» будуть Джо РотАліса в країні чудес», «Чаклунка») і Джеффрі КірченбаумТри ікси: Реактивізація»), а також дружина виконавця головної ролі Сьюзан ДауніРок-н-рольщик», «Шерлок Холмс», «Залізна людина 2»).

Зараз Дауні мол. зайнятий зйомками в «Месниках: Війна нескінченності», а вже цього літа ми знову побачимо його на великому екрані в образі Тоні Старка, який прийде на допомогу Пітеру Паркеру в «Людині-павуку: Повернення додому». Після актор планує повернутися в образі геніального детектива в «Шерлоку Холмсі 3», а також зіграти шахрая Джона Брінклі в поки що безіменному байопіку і Джеппетто в «Піноккіо».

896 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: