П'ятірка загадкових персональних постерів «П'ятдесят відтінків темряви»

9 лютого 2017,  18:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь виходу еротичної мелодрами «П'ятдесят відтінків темряви» в український прокат представляємо п'ятірку найзагадковіших персональних постерів з його героями.

«Пристрасть. Таємниця. Заздрість. Обман. Небезпека.»

Персонажі «П'ятдесят відтінків темряви» воліють ховатися за масками і перебувати в тіні на нових персональних постерах, які повинні заінтригувати глядача. Ну як, їм це вдалося?

На постерах ми бачимо головних героїв цієї любовної історії Анастейшу Стіл і Крістіана Грея, в образах яких на екрани повертаються Дакота Джонсон і Джеймі Дорнан. У сіквелі вони возз'єднуються всупереч своїм розбіжностям, але майбутнє готує для їх відносин нові випробування.

Цими випробуваннями для героїв стануть: колишня Крістіана, якій він зобов'язаний своїми сексуальними уподобаннями, Єлена Лінкольн; начальник Ани Джек Хайд, який вимагає від неї інтимної близькості; і колишня дівчина Крістіана Лейла Вільямс, що одержима їм і переслідує Ану. Весела компанія, чи не так?

Цих персонажів втілюють Кім Бейсінгер, Ерік Джонсон і Белла Хіткот.

Фінальний український трейлер мелодрами режисера Джеймса Фоулі дивіться тут. А якщо ви хочете відвідати маскарад сім'ї Грей, то днями було представлено VR-ролик, що дозволяє поринути в його атмосферу.

«П'ятдесят відтінків темряви» виходять в українські кінотеатри сьогодні.

1015 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: