Танос буде головним персонажем «Месників: Війна нескінченності»

8 лютого 2017,  16:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Великий і жахливий Танос буде не тільки головним лиходієм фільму «Месники: Війна нескінченності», а і його головним персонажем.

Фільми Кіновсесвіту Marvel періодично критикують за відсутність лиходіїв, що запам'ятовуються, як в «Першому меснику: Протистояння», де в центрі подій були стосунки, дружба і ворожнеча супергероїв, але «Месники: Війна нескінченності» збираються це змінити.

Під час спілкування зі ScreenRant та іншими журналістами минулої весни на зйомках «Вартових Галактики 2» президент Marvel Studios Кевін Файгі сказав, що вважає критику на цю тему справедливою:

Завжди все виходить з того, що найкраще служить історії і що найкраще служить герою. Нас критикували, якщо вважати нашою найбільшою критикою те, що ми фокусуємося на героях, а не на лиходіях, і я думаю, що це правда. Але не думаю, що це буде правдою завжди.

І додав, що в прийдешньому блокбастері Танос, нарешті, вийде на перший план:

Танос і «Війна нескінченності», як ви знаєте, в цьому фільмі багато персонажів, але я вважаю, що можна навіть сказати, що він є головним персонажем, і це відхід від того, що ми робили раніше, але [такий відхід] відповідає фільму з назвою «Війна нескінченності».

Зйомки «Месників: Війна нескінченності» йдуть вже два тижні, стартувавши в Атланті у другій половині січня, і туди продовжують з'їжджатися виконавці ролей різних супергероїв і суперлиходіїв.

Танос, якого грає Джош Бролін, повідомив про те, що він буде головною загрозою для марвелівських героїв, ще під час своєї першої появи на екрані в сцені після титрів «Месників» 2012 року. Після у нього була роль побільше, але аж ніяк не одна з головних у «Вартових Галактики», а в сцені після титрів «Месників: Ера Альтрона» він озброївся Рукавичкою нескінченності і сказав, що відправляється зробити все сам, тобто знайти всі Камені нескінченності і особисто зустрітися з Месниками і Вартовими в епічній битві. Чекаємо з нетерпінням.

В українські кінотеатри «Месники: Війна нескінченності» прибудуть 4 травня 2018 року.

3969 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: