Лекс Лютор точно з'явиться в «Лізі справедливості»

29 грудня 2016,  17:47 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Лиходій Джессі Айзенберга продовжить тероризувати супергероїв в «Лізі справедливості».

Чутки про повернення Лютора, який цього року нацькував Бетмена на Супермена, в «Лізі справедливості» ходили вже давно, але тепер участь Айзенберга у фільмі була офіційно підтверджена студією Warner Bros., яка вказала його ім'я в списку каста, що увійшов в прес-кіт 2017 року для журналістів.

Раніше Айзенберг казав, що має знятися в «Лізі справедливості», але коли під час знімального процесу кінокартини його участь не була підтверджена, це змусило похвилюватися його шанувальників. Тепер же вони можуть видихнути з полегшенням. Його Лютору знайшлося місце в цьому блокбастері.

Разом з ним в цьому супергеройському екшені повернеться Конні Нільсен, яка дебютує в образі матері Діани Прінс королеви Іпполіти в «Чудо-жінці», чия прем'єра відбудеться на початку літа, на п'ять з половиною місяців раніше прем'єри «Ліги справедливості».

«Ліга справедливості» повідає про те, як Брюс Вейн, натхненний жертвою Супермена, вирішує зібрати команду разом з наймогутніших супергероїв Землі, щоб разом з ними виступити проти загрози, яка не під силу кожному з них окремо.

У фільмі також зіграють Бен Аффлек, Генрі Кавілл, Галь Гадот, Езра Міллер, Джейсон Момоа Рей Фішер, Емі Адамс, Дж.До. Сіммонс, Джеремі Айронс, Віллем Дефо і Ембер Херд.

Головного лиходія Степпенвулфа втілить Кіаран Хайндс.

Режисером «Ліги справедливості» є Зак Снайдер, що зняв «Бетмена проти Супермена».

Днями Кавілл розкрив, що його Супермен буде сперечатися з Бетменом про те, хто є лідером супергероїв.

Побачити Нільсен в образі Іпполіти можна у другому трейлері «Диво-жінки».

В український прокат «Ліга справедливості» вийде 16 листопада 2017 року.

1156 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: