Перші кадри «Сфери» з Еммою Вотсон і Томом Хенксом

8 грудня 2016,  21:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слідом за дебютним трейлером науково-фантастичного трилера «Сфера» з'явилися до нього і перші офіційні кадри з Еммою Вотсон і Томом Хенксом.

Кінокартина, заснована на однойменному романі американського письменника Дейва Еггерса, буде слідувати за молодою жінкою Мей Холланд, яка отримує роботу в найвпливовішій інтернет-корпорації «Сфера». Ця компанія займається збором особистих даних користувачів і вирішує об'єднати їх в єдину систему, ведучи людей у нову еру відкритості. Мей спершу не може повірити своєму щастю, думаючи, що отримала роботу мрії. Але з часом вона починає сумніватися в тому, чи правильно повністю стирати поняття особисте життя заради безпеки людства, на чому так наполягає «Сфера».

В першому трейлері ми знайомимося з Мей у втіленні Вотсон, яка все глибше занурюється в нібито ідеальний світ, створений «Сферою». Ця героїня вважає, що потреби суспільства і індивідуума не варто розділяти, і боїться не зуміти повністю втілити свій потенціал.

На одному з семінарів корпорації нам представляють її виконавчого директора Бейлі у виконанні Хенкса. Харизматичний новатор вбиває публіку наповал своєю промовою про те, як він вірить у поліпшення людства, і що ці поліпшення дозволять людям досягти нескінченності своїх можливостей. Але чи зможе він переконати у цьому Мей?

Також у трилері зіграють Карен Гіллан, Джон Бойега, Еллар Колтрейн, Білл Пекстон і Петтон Освальт.

Режисером і сценаристом кінокартини став Джеймс Понсольдт, що зняв «Захоплюючий час».

Клікайте на кадр, щоб перейти в галерею і розглянути його в кращій якості.

У світовий прокат «Сфера» вийде 28 квітня 2017 року.

727 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: