Розкрито перші деталі перезапуску «Лари Крофт»

24 листопада 2016,  00:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Продюсер Грем Кінг підтвердив сюжет нової «Лари Крофт».

Перезапуск франшизи, заснованої на популярній комп'ютерній грі, планувався досить довгий час, і цієї весни стало відомо, що Warner Bros., нарешті, знайшли свою нову Лару в особі власниці «Оскара» Алісії Вікандер, перейнявши естафету у Анджеліни Джолі, яка зіграла цю героїню в «Ларі Крофт: Розкрадачка гробниць» і її сіквелі. Так яким же буде перша пригода Вікандер в образі героїні-археолога?

В інтерв'ю для Hey U Guys Кінг, який працював над оскароносними «Відступниками» і «Війною світів Z» підтвердив, що нова «Лара Крофт» повідає про першу велику пригоду шукачки артефактів:

Це буде тим, що ми називаємо історією, яка повертається до коріння.

І тут же продюсер розкрив деякі сюжетні деталі:

Вона розповість про юну Лару Крофт, яка відправляється взнати, чи живий її батько, чи мертвий, тому в ній є дуже емоційна частина, і я думаю, що саме тому Алісія знайшла цю історію цікавою.

Дата початку зйомок фільму, режисером якого є норвежець Роар Утхауг, не розкривається, але Кінг чекає цього з нетерпінням:

Вважаю, що історія дійсно хороша, і думаю, що у нас правильна команда і відмінний режисер, і знімати такий фільм буде дуже весело.

Автором сценарію кінострічки виступила сценарист-початківець Женева Робертсон-Дуорет, яка також працює над «Шерлоком Холмсом 3».

У світовий прокат нова «Лара Крофт» вийде 16 березня 2018 року.

674 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: