Новини про мультфільм (2013)

20 червня 2013,  17:25 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

У догонку до нового трейлеру:

У вівторок, 25 червня, на честь дня народження Пейо, автора Смурфиків Columbia Pictures, Sony Pictures Animationта B&H Film Distribution запрошують на смурфастичні події, присвячені релізу другої частини анімації СМУРФИКИ 2 у всьому світі.

25 червня о 14:00 запрошуємо усіх шанувальників блакитних персонажів, а також представників ЗМІ до ТРЦ DreamTown, кінотеатр «Оскар» (Оболонський проспект, 1а), де на вас чекатиме зустріч із справжніми смурфиками, розіграш призів та подарунків, ігри, конкурси та багато інших розваг.

Всесвітній День Смурфиків проводитиметься вже вдруге, це стає доброю традицією. В 2011 році серед численних міжнародних акцій, що пройшли в рамках святкування, було фарбування цілого селища в Андалусії у блакитний колір, а також фіксування нового світового рекорду по збору найбільшої кількості людей, одягнених Смурфиками, у 24-годинний строк (різні міста).

Фестивальні та святкові програми, присвячені Смурфикам, проходитимуть навіть в таких віддалених куточках планети, як планетарій в Буенос-Айресі, тематичний парк «Імаджика» в Мумбаї та на горі Шугарлоф в Ріо-де-Жанейро. Пензлики з блакитною фарбою розфарбують португальський Кова да Мура, а також дитячі притулки в Південній Африці. В Австралії Рай Серферів на один день офіційно стане Раєм Смурфиків. Знаменитий московський парк Горького, а також дублінський міст Ха-Пенні вкриють сотні блакитних квітів. Смурфики відвідають дитячі лікарні та медіа-центри, заполонять варшавську площу в Старому місті,  візьмуть участь в марафонах скульптури, а також заспівають разом із музичним бендом Right Said Fred в Лондоні. В Лос-Анджелесі Смурфики з’являтимуться в найнеочікуваніших місцях протягом дня, роздаватимуть спеціальне смурфо-ягідне морозиво, а увечері у відкритому кінотеатрі можна буде переглянути перший анімаційний фільм про цих героїв.

Більше інформації про Всесвітній День Смурфиків на сайті www.GlobalSmurfsDay.net. За подіями також можна слідкувати в Instagram та Twitter на #GlobalSmurfsDay.

Про Смурфиків 2

В Смурфиках 2 злий чарівник Гаргамель  викрадає Смурфетку і починає «клонувати» своїх власних анти-смурфиків під йменням «Неслухняники». Маленькі, але відважні смурфики повинні врятувати свою необачну подругу, позаяк тільки їй одній відоме таємне закляття, здатне перетворити неслухняників на справжніх смурфиків.

Про Смурфиків

Історія смурфиків – правовласник Пейо – почалася в 1958 році, коли вийшли комікси, що пізніше отримали нове життя і на маленькому, і на великому екранах. Персонажі Пейо надихали різних музикантів та художників, створені цілі колекції статуеток та іграшок, а також інших продуктів. В цілому більше 3000 найменувань різних продуктів було створено, щоб відомі компанії і бренди змогли презентувати свою місію за допомогою Смурфиків. І цифра продовжує рости, що доводить планетарні масштаби успіху персонажів Пейо!

20 червня 2013,  15:15 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Поспішаємо поділитися найновішим дубльованим українською трейлером до нової анімаційної комедії «Смурфики 2»!

Улюбленці всього світу запровадили моду на блакитний колір, стали авторами найулюбленішої мелодії, яка цілими днями крутиться у мільйонах голів, навчили всіх, що разом можна гори зрушити. Маленькі смурфики знову готові розсмурфити до сліз батьків та дітей у кінотеатрах.

У кінотеатрах України з 1 серпня!

18 квітня 2013,  20:25 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Поп-діва Брітні Спірс випустить пісню для довгоочікуваної анімації від Columbia Pictures/Sony Pictures Смурфики 2. Композицію «Ooh La La» запишуть на студії Kemosabe / RCA Records. «Ooh La La» звучатиме в фінальних титрах стрічки. Автори пісні Лукаш Готвальд (доктор Люк), Джошуа Коулмен (Аммо), Генрі Вальтер (Серкат), Бонні МакКі, Джейкоб Кешер Хідлін (Джей Кеш), Лола Бланк та Франциска Холл. Продюсери Доктор Люк, Аммо та Серкат для Prescription Songs. СМУРФИКИ 2 є другою частиною популярного фільму, що являє собою поєднання анімації та ігрової стрічки, чий бокс-офіс в прокаті 2011 року сягнув більше $560 мільйонів. Комедія Смурфики 2 запланована до прокату 1 серпня 2013 року.

Брітні Спірс говорить:

«В дитинстві я обожнювала Смурфиків, а тепер мої хлопці найбільші фани Смурфиків, яких я знаю! Я хотіла здивувати їх і написала пісню до фільму. Я знаю, вони скажуть, що вона просто смурфастична!»

Ліа Воллак, президент Worldwide Music для Sony Pictures, додає:

«Ми неймовірно раді, що Брітні долучилася до проекту Смурфиків. Вона фантастична співачка, а її діти фани Смурфиків, тому це співпраця, що приємна для всіх сторін».

Раджа Госнелл, режисер Смурфиків 2, додає:

«Я дуже радий, що Брітні приєднується до нашої смурфастої пригоди. «Ooh La La» - ідеальна пісня для Смурф-паті, і прекрасний подарунок, який отримають глядачі всього світу разом із Смурфиками 2».