SUGA Agust D TOUR D-DAY THE MOVIE (2024)

SUGA Agust D TOUR D-DAY THE MOVIE

“SUGA | Agust D TOUR ‘D-DAY’ THE FINAL” став апофеозом світового туру з 25 концертів у 10 містах, які зібрали загальну аудиторію в 29 0000 глядачів. Відчуйте пульсуючу енергію концерту “D-DAY’THEFINAL” на великому екрані—від довершених звуків, які перетинають межу між поп-ідолом 21-го століття SUGA з BTS та соло-виконавцем Agust D, неймовірних перформансів, вибухової енергії до особливих дуетів із колегами з BTS:RM, Jimin та Jung Kook.

Ми щасливі знову співпрацювати з командою HYBE демонструвати неймовірний сеульський концерт SUGA в кінотеатрах по всьому світу,—каже Марк Алленбі, генеральний директор компанії Trafalgar Releasing. Нас завжди вражає ні з чим не порівнювана пристрасть і відданість ARMY (фандому BTS) і та енергія, яку вони демонструють у кінотеатрах на кожному пов’язаному з BTS проекті. Ми залишаємося вірними своїй меті виводити найвизначніші кей-поп заходи на великі екрани і глибоко переконані, що це найкраще місце для об’єднання фанатів на глобальному рівні»

50%
0
50%
0

Жанри: концерт, музика
Тривалість: 1 г. 23 хв.
Країна: Південна Корея

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «SUGA Agust D TOUR D-DAY THE MOVIE». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «SUGA Agust D TOUR D-DAY THE MOVIE»

Написати коментар...
Написати коментар...

SUGA Agust D TOUR D-DAY THE MOVIE, фільм 2024
Жанри: концерт, музика
Південна Корея