Любов варта всього (2024)

Трейлер Любов варта всього
100%
1
0%
0

Прем'єра в Україні 8 лютого 2024

ЛЮБОВ ВАРТА ВСЬОГО — добірка коротких метрів про кохання в умовах воєнного стану. Всі фільми зняті сучасними українськими режисер(к)ами після 24 лютого 2022 року. Автор(к)и фіксують нову воєнну реальність з перспективи особистого життя та романтичних стосунків. Їхні стрічки вловлюють нерв воєнного часу і в той же час залишаються зрозумілими поза контекстом — адже любов не знає меж.

В добірку увійшов фільм-учасник офіційної програми минулорічного Каннського кінофестивалю «Як це було» Анастасії Солоневич і Дам’яна Коцюра, лавреат фестивалів «Молодість», KISFF, Wiz-Art «Войси з Бахмута» Ігоря Бабаєва, учасник низки міжнародних і українських фестивалів «Поки тут тихо» Олени Подолянко і Новруза Хікмета та щемка документальна стрічка «Лелеки завжди повертаються додому» Ґали Козютинської.

З нагоди Дня Святого Валентина і другої річниці повномасштабного вторгнення онлайн-платформа Такфлікс та кураторське об’єднання «86» проводить серію спеціальних подій в містах України та випускає добірку в прокат.

Проєкт «Любов варта всього» підтримано в результаті відбору на відкритому конкурсі (re)connection UA 2023/24, програми, що реалізується ГО «Музей сучасного мистецтва» та UEAF у партнерстві з UNESCO, та фінансується через Надзвичайний фонд спадщини UNESCO.

«ПОКИ ТУТ ТИХО»  (17 хв.)

Режисери: Оленка Подолянко, Новруз Хікмет

Люда і Макс ночують в ужгородському готелі. Вони домовляються не говорити цього вечора про війну, але зранку реальність знову наздоганяє їх.

Демонструється українською мовою.

«ЛЕЛЕКИ ЗАВЖДИ ПОВЕРТАЮТЬСЯ ДОДОМУ»   (29 хв.)

Режисерка: Ґала Козютинська

Ґала та Віктор купили занедбаний будинок в Карпатах. Їхня мрія — зробити найзатишніше місце на землі, де можна вирощувати свої фрукти, турбуватися один про одного, пити каву з видом на гори та гніздо лелек. Але навіть цей спокій порушує війна.

Демонструється українською мовою.


«ЯК ЦЕ БУЛО»  (16 хв.)

Режисери: Анастасія Солоневич, Дам’ян Коцур

Лєра вперше після початку повномасштабної війни в Україні приїжджає з Берліну до Києва. Вона зустрічається з друзями та родиною, ходить знайомими вулицями і відчуває реальність життя під час війни.

Демонструється українською мовою.

«ВОЙСИ З БАХМУТА»  (15 хв.)

Режисер Ігор Бабаєв

Іноземна кореспондентка знаходиться в прифронтовому Бахмуті. Вона записує голосові повідомлення і розповідає про побачене та відчуте.

Демонструється англійською мовою із українськими субтитрами.

Жанри: драма, короткометражка, мелодрама
Тривалість: 1 г. 17 хв.
Країна: Україна

Відео матеріали «Любов варта всього»
Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Любов варта всього». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Любов варта всього»

Написати коментар...
Написати коментар...

Любов варта всього, фільм 2024
Українська прем'єра 08.02.2024
Жанри: драма, короткометражка, мелодрама
Україна