Оновлення (2016)

24 вересня 2017,  21:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося невеликий, але захоплюючий офіційний ТБ-ролик українського фентезі «Сторожова застава», в якому потрібно захистити минуле заради майбутнього. Це історія про сучасного підлітка Вітю (Данило Каменський), який проходить крізь портал та опиняється в середньовічній Київській Русі. Там на нього чекають небезпечні, але захоплюючі пригоди, включаючи битву видатних богатирів Олешко Поповича (Роман Луцький), Ілля Муромця (Олег Волощенко) й Добрині Микитича (Олександр Комаров) з половцями та кам'яним гігантом.

До прем'єри довгоочікуваної кінокартини Юрія Ковальова залишилося всього півмісяця. У кіно вона вийде 12 жовтня.

21 лютого 2017,  01:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найцікавіших локацій українського фентезі «Сторожова застава» стали мальовничі Скелі Довбуша, про зйомки у яких і розповідає дане закулісне відео. Тут показуються зйомки битв за участю Романа Луцького, який втілює у фільмі богатиря Олешко Поповича, а також присутні коментарі юних зірок кінокартини Данила Каменського і Єви Кошової.

Нещодавно стала відома нова дата виходу фентезі в український прокат — 12 жовтня.

10 січня 2017,  13:49 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо перший трейлер до українського фентезі «Сторожова застава», яке вийде в кінотеатрах восени цього року.

Сонячне затемнення активізує магічний портал часу. Звичайний хлопець Вітько потрапляє з 21 століття на тисячу років назад. Так починається його небезпечна, сповнена пригод подорож. Попереду смертельні небезпеки, чорна магія, зустріч з новими друзями і справжніми героями билин - богатирями: юним Олешком, могутнім Іллею та суворим Добринею - все це у супроводі вражаючих візуальних ефектів. Вітько опиняється в самому епіцентрі неймовірних подій, вступає в битву з міфічним істотами і дізнається, що таке справжня хоробрість.

29 березня 2016,  20:31 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У день зимового сонцестояння 22 грудня в Україні відкриється магічний портал, через який кожен зможе здійснити подорож у часі і опинитися на полі битви поруч з билинними богатирями часів Київської Русі. У широкий прокат вийде перший фільм-фентезі про українських супергероїв «Сторожова застава». Картина знята за мотивами однойменної книги Володимира Рутківського.