Кролячі пригоди: врятувати Великдень (2022) мультфільмDie Häschenschule - Der große Eierklau

Трейлер Кролячі пригоди: врятувати Великдень
50%
0
50%
0

Молодий та амбітний кролик Макс – один з найспритніших у місті. Цієї весни йому випала честь долучитися до команди високопрофесійних кроликів, які відповідають за надійне розміщення великодніх яєць. Потрібно мати неабияку спритність, щоб гідним чином сховати яйця, які усі шукатимуть на свято. Підступним лисицям завжди хотілося накапостити кролям. Цього разу вони навіть знайшли собі спільника – кролика Лео, який затаїв образу на Макса. Чи вистачить Максу та його новим друзям спритності та вигадливості, аби гідно підготуватись до свята?

Комедійний пригодницький мультфільм «Кролячі пригоди: врятувати Великдень» зняв режисер Уте фон Мюнхов-Поль за сценарієм Каті Грюбель. У основі сюжету популярна дитяча книга, написана 1924 року Альбертом Сікстусом. Історія у віршах розповідає про будні кролячої школи. Це вже другий фільм творчої команди на основі цієї книги. Перший, знятий у 2017 році, зібрав у світовому прокаті майже $4 млн.

Жанри: комедія, мультфільм, пригоди, сімейний
Тривалість: 1 г. 16 хв.
Країна: Німеччина
Світова прем'єра: 13 березня 2022

Відео матеріали «Кролячі пригоди: врятувати Великдень»
Зображення мультфільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Кролячі пригоди: врятувати Великдень». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про мультфільм «Кролячі пригоди: врятувати Великдень»

Написати коментар...
Написати коментар...

Кролячі пригоди: врятувати Великдень, мультфільм 2022
Прем'єра 13.03.2022
Жанри: комедія, мультфільм, пригоди, сімейний
Німеччина