Короткий метр із Нідерландів. Програма 1 (2016)

Короткий метр із Нідерландів. Програма 1

Період прокату фільму: 21.01.2016 – 27.01.2016

Дубляж: мова оригіналу із українськими субтитрами

Короткометражні фільми із Нідерландів будуть показані в рамках фестивалю "КОРОТКИЙ МЕТР ІЗ НІДЕРЛАНДІВ" з 21 січня в Кінотеатрі «Жовтень».  В програмі - роботи нідерландських режисерів різних жанрів. Будуть показані фільми, які на думку Інституту кіно Нідерландів, є кращими у цьому жанрі за останній період. Фестиваль буде проходити за сприяння Посольства Нідерландів в Україні.

ПРОГРАМА 1:

«97%»  Драма / 08:00 Режиссер: Ben Brand Сюжет: Їдучи в метро, Берт отримує на свій телефон повідомлення, що дівчина його мрії знаходиться поблизу. 97% збіг! Тепер він тільки повинен знайти її, перш ніж поїзд дістанеться кінцевої. 

ЗАЛИШСЯ ЗІ МНОЮ  Драма / 08:43 Режисер: Martijn de Jong Сюжет: Віллем на пенсії. Він намагається досконально вивчити домашню техніку до найменших дрібниць і навчити всім тонкощам свою дружину Джоанну. Вона, здається, не в захваті від захоплення чоловіка… Або це тільки на перший погляд?  

ШОФЕР  Драма / 09:40  Режисер: Guido van Driel  Сюжет: Шофер Роберт забирає хлопчика на шкільному подвір'ї. Вони проводять день разом, спілкуючись. На жаль, така можливість випадає не часто…  

ЙОРКА  Анімація / 08:00  Режисер: Michiel Wesselius  Сюжет: Життя продовжується, незважаючи ні на що, хоч вже не може бути таким, як колись. Головний герой фільму помирає, але його тінь не поспішає залишати близьких людей, зависаючи на кінці телефонного проводу чи на ігровому майданчику. Все це наштовхує на глибокі роздуми…  

СУПЕР  Анімація / 10:36  Режисер: Johan Klungel  Сюжет: Головний герой губиться у спокусливому світі принадних упаковок. Коли його фантазія перетворюється на нічне страхіття, він відкриває новий світ за фасадом супермаркету.  

OFF GROUND  Драма / 12:30  Режисер: Boudewijn Koole  Сюжет: Поважна жінка та 12-річний хлопчик поєднані один з одним як ланки ланцюга. Вони змінюють позиції, не втрачаючи зв’язку один з одним. Дивна гра, розіграна матір’ю та її дитиною. Химерне танго на одному подиху. Слабкі посмішки. Подих… Але настає момент, коли жінка неочікувано розводить руки…  

ЧЕРВОНИЙ МЛИН  Анімація / 05:00  Режисер: Esther Urlus  Сюжет: У фільмі досліджують розвиток технік кінематографу. Глядач поринає у новий всесвіт форми та кольору, магія якого і справді здатна зачарувати.

ПОЗАДУ  Драма / 08:13  Режисер: Boudewijn Koole  Сюжет: Колись, давно, конфлікт із матір’ю сильно зіпсував героїні життя. З роками загоїлось тіло, але не душа. І от, коли мати повертається в свій колишній дім, у дівчини з’являється шанс поставити крапку у давній історії.  

ФАЛЛІН ФЛОЙД  Анімація / 08:51  Режисер: Albert ‘t Hooft & Paco Vink  Сюжет: Гумористична драма. Флойд, якого залишила подруга, страждає від проблем. Поруч із ним з’являється маленький демон, який прагне занапастити його життя. Флойд повинен пройти через важкі випробування, перш ніж почати усе спочатку.

50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 21 січня 2016

Тривалість: 1 г. 18 хв.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Короткий метр із Нідерландів. Програма 1». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Короткий метр із Нідерландів. Програма 1»

Написати коментар...
Написати коментар...

Короткий метр із Нідерландів. Програма 1, фільм 2016
Українська прем'єра 21.01.2016