Цікаві факти про фільм (2020)

  1. Прем’єра стрічки відбулась на кінофестивалі Санденс, 26 січня 2020 року, отримавши після кінофестиваля приголомшливо схвальні відгуки критики та аудиторії. Рейтинг Rotten Tomatoes становив 100% позитивних рецензій. Після виходу стрічки в середині липні в американський прокат – рейтинг RT становить 93%, Metacritic – 84.
  2. Робота Макса Барбакова стала не тільки творчо одним з найуспішніших дебютів на Санденсі, а й новим рекордсменом: права на стрічку за рекордну суму у 22 млн. доларів США придбав Hulu (разом з Neon для лімітованого кінопрокату на території США). Виявилося, що перша цифра у 17,5 млн доларів, яку наводила преса, не повністю враховувала усю сукупність угоди.
  3. “Зависнути у Палм-Спрінгз” – продюсерський проект комедійного гурту The Lonely Island, незмінним учасником якого є Енді Семберг. Ця команда відповідала за багато музичних сегментів в шоу Saturday Night Live, що ставали вірусними в мережі. А також створили кілька успішних пародійних стрічок – “Поп-зірка: ніколи не здавайся” та “Сім діб у пеклі”.
  4. Першим актором, заявленим у стрічці був саме Енді Семберг, який приєднався до проекту у березні 2019-го, наступного місяця у проекті підтвердили свою участь Крістін Міліоті та Дж. К. Сіммонс.