Лондонська королівська опера у кіно: Пікова Дама (2018)ROH: The Queen Of Spades

Молодий військовий інженер Герман веде скромне життя й навіть не бере до рук карт. Одного разу його товариш Томський розповідає історію своєї бабусі-графині, якій французький граф Сен-Жермен розкрив секрет трьох карт. Спокусивши її вихованку Лізу, Герман проникає у спальню до графині, озброєний пістолетом. Злякавшись озброєного чоловіка, вона помирає від серцевого нападу. Під час поховання Герману здається, що покійна графиня відкриває очі й кидає на нього погляд. Вночі її привид приходить до Германа й відкриває йому таємницю трьох карт («трійка, сімка, туз»), що принесуть йому виграш.

Таємниця графині переслідує його, змушуючи забути про романтичні почуття, людяність та обережність. Окрилений своєю непереможністю, він кидає виклик відомому картярю-мільйонеру Чекалинському. Гра йде за сценарієм Германа, але в останній момент виграшний туз перетворюється на пікову даму, що посміхається, нагадуючи йому померлу графиню. Герман програє усі статки й потрапляє до лікарні для душевнохворих.

50%
0
50%
0

Жанр: опера
Вікові обмеження: в Україні 0+
Тривалість: 3 г. 31 хв.

Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Лондонська королівська опера у кіно: Пікова Дама». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Лондонська королівська опера у кіно: Пікова Дама»

Написати коментар...
Написати коментар...

Лондонська королівська опера у кіно: Пікова Дама, фільм 2018
Жанри: опера