Новини про фільм (2018)

8 вересня 2018,  20:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Disney опублікувала невеликий трейлер свого нового короткометражного фільму «Under the Sea: A Descendants Story» («Під водою: Історія спадкоємців»), чиї події будуть розвиватися перед подіями сімейного фентезі «Спадкоємці 3».

Короткометражка покаже зустріч Мел (Дав Камерон) та Діззі (Анна Кеткарт) на березі моря. Мел зауважує на шиї у дівчинки намисто Уми (Чайна Енн МакКлейн), і тут на березі з'являються пірати Гаррі (Томас Доерті) та Гіл (Ділан Плейфейр). Ума за допомогою Діззі передає Мел послання, кажучи про те, що гряде війна, і що вона збирається прийти за нею. Мел вирішує її випередити і сама відправляється в підводне царство.

Приквел «Під водою» вийде на каналі Disney в кінці місяця, 28 вересня. Прем'єра фільму «Спадкоємці 3» відбудеться у 2019 році.

11 серпня 2018,  18:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У п'ятницю вийшов новий тизер-трейлер діснеївського фентезі «Спадкоємці 3», який повідомляє, що цієї осені фільм отримає короткометражний приквел під назвою «Спадкоємці: Під водою» («Descendants: Under The Sea»).

Мел (Дав Камерон), яка послідувала за загадковим світлом, виходить з лісу на берег моря і зустрічає там Діззі (Анна Кеткарт), дочку Дрізелли, злісної зведеної сестри Попелюшки з однойменної казки та мультфільму. Мел починає розповідати, як сюди потрапила, і раптом помічає, що у Діззі на шиї висить намисто Уми (Чайна Енн МакКлейн), і воно дивно світиться. Але на питання про те, звідки у неї це намисто, Діззі лише підступно посміхається.

Прем'єра фільму «Спадкоємці 3», який зняв режисер Кенні Ортега, відбудеться влітку 2019 року. Слідкуйте за новинами на сайті Kinofilms.ua, щоб першими дізнатися дату його виходу на екрани.