Бернстайну Сто років (Опера і балет в кіно) (2018)ROH Live: Bernstein Centenary

Бернстайн був одним з перших класичних композиторів Америки, який отримав визнання як глядачів, так і критиків. Він був прихильником еклектики: поєднував джаз і модернізм, традиції єврейської музики з музикою Бродвею, композиції Бернстайна прекрасно підходять для танцю. Він тісно співпрацював з Джеромом Роббінс, серед їх спільних робіт - «Повна свобода» і «Вестсайдська історія».

З нагоди ювілею композитора Королівський Балет об'єднає трьох його сохореографов, щоб вшанувати Бернстайна, його жанровий діапазон і танцювальні якості музики.

Програма включає дві світові прем'єри хореографа Вейна МакГрегора і його колеги Крістофера Уілдона, які вперше працювали з творчістю Бернстайна. Третій учасник програми - відродження постановки запрошеного хореографа Ліама Скарлетта «Століття тривоги», створеної в 2014 р... На матеріалі рефлексійне «Другої симфонії» Бернстайна. І симфонія, і балет натхненні модерністської поемою Віста-Хью Одена, написаної під впливом розчарування і невпевненості, що полонили світ після закінчення Другої світової війни.

Демонструється мовою оригіналу з українськими субтитрами.

50%
0
50%
0

Тривалість: 3 г. 1 хв.
Країна: Велика Британія
Світова прем'єра: 2 травня 2018

Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Бернстайну Сто років (Опера і балет в кіно)». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Бернстайну Сто років (Опера і балет в кіно)»

Написати коментар...
Написати коментар...

Бернстайну Сто років (Опера і балет в кіно), фільм 2018
Прем'єра 02.05.2018
Велика Британія