Оновлення (2017)

19 вересня 2017,  16:50 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик приквела франшизи «Техаська різанина бензопилою», який називається «Шкіряне обличчя», відправляє нас в психіатричну лікарню, де над дітьми, які відстають у розвитку, ставлять страшні досліди. Але одного разу четвірка підопічних жорстокого доктора здійснює втечу, викравши медсестру, і один з них — це майбутній маніяк Шкіряне обличчя, який так починає свій кривавий шлях.

В український прокат «Шкіряне обличчя» виходить 21 вересня. Квитки на сеанси ви знайдете в нашій афіші.

19 серпня 2017,  23:08 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

З'явився український трейлер фільму жахів «Шкіряне обличчя», який можна буде переглянути в кінотеатрах України з 21 вересня.

У центрі оповідання опиняться четверо підлітків, які викрали молоду медсестру після втечі з лікарні для душевнохворих. Коли по їх сліду пускається не менше божевільний представник закону, один з викрадачів встає на повний трагедій і жахів шлях, який перетворить його в маніяка на ім'я Шкіряне обличчя.

19 липня 2017,  16:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Довгоочікуваний горор «Шкіряне обличчя» все-таки добереться до наших екранів, що підтверджує його перший офіційний трейлер. Фільм розповість про молоде Шкіряне обличчя, який збігає з психіатричної лікарні разом з кількома пацієнтами, вирушаючи в подорож, що веде у пекло. По його сліду йде жорстокий і мстивий шериф, після зустрічі з яким хлопець переживе такі жахи, що зруйнують його розум і перетворять його на маніяка Шкіряне обличчя.

Українська прем'єра кінокартини від творців «Помсти ненародженому» Олександра Бустільо та Жюльєна Морі очікується 21 вересня.