Свято короткого метра (2014)Short film holiday

Свято короткого метра

Короткометражне кіно в найкоротші дні року - це особливий випадок, щоб познайомитися з багатством цього кіноформату. Ця подія, заснована Національним центром кінематографії та організоване Агентством короткометражних фільмів закриває 2014-й у всій красі, представляючи більше ста фільмів: від художніх до документальних, від експериментальних до анімаційних.

«Вшанувати креативність, стимулювати прокат, створити зв'язок між глядачами і курирувати всі програмні ініціативи - ось цілі команди Найкоротшого дня - Свято короткометражного кіно, які поставило перед собою Агентство короткометражного кіно для 4 випуска цієї події.

Створити програму - це спосіб знайти особливий шлях для фільмів, які б давали їжу для роздумів щодо нашої ролі у світі і нашим сьогоденням. Тому що кіно має цю особливу властивість уявити світ у всій його складності і дозволяє глядачеві зайняти позицію, в якій Найкоротший день року розглядається як свято думки. Цього року ми обрали тему "Коли настане мир?", Який ставить питання про деструктивну здібність людини, але також її бажання жити разом. Наші партнери Short Circuit, le GREC, Lobster Films, Light і La Fe'mis погодилися розробити програму навколо цієї тематики, розширюючи рамки кінематографічно світу.»

Катрін Бізерн, художній директор проекту «Найкоротший день року»

50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 19 грудня 2014

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Свято короткого метра». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Свято короткого метра»

Написати коментар...
Написати коментар...

Свято короткого метра, фільм 2014
Українська прем'єра 19.12.2014
Жанри: короткометражка