Тимчасові труднощі (2017)

У Саші Королева була вроджена хвороба. Батько хлопчика вибрав, як йому здавалося, єдиний вірний спосіб поставити сина на ноги – ставитися до нього як до здорової людини. «Ти не хворий – у тебе тимчасові труднощі». Поїсти, одягнутися, спуститися і піднятися по сходах під'їзду – кожен день у дитини йшли години на те, щоб впоратися з простими побутовими завданнями. У школі – знущання однолітків. І допомоги чекати не було від кого. Мальчік впорався з хворобою, але зненавидів батька. Закінчивши школу, Саша поїхав з дому і припинив будь-яке спілкування з батьком. За 15 років він став найкращим бізнес-консультантом країни, який вивів з кризи сотні бізнесів. «У вас не криза – у вас тимчасові труднощі» -– говорив своїм клієнтам минувший важкий шлях становлення Александр. І одного разу нове замовлення дає йому несподівану можливість поквитатися з батьком ...
100%
1
0%
0

Жанри: драма, мелодрама
Тривалість: 1 г. 26 хв.
Країна: Росія
Світова прем'єра: 12 жовтня 2018

Чи знаєте ви?

Фильм основан на реальной истории.

Відео матеріали «Тимчасові труднощі»
Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Тимчасові труднощі». але ви можете створити свою тему на форумі

1 відгук про фільм «Тимчасові труднощі»

PROFE7OR

9 грудня 2018, 16:22

это притча!
Вернее сказать, фильм в духе китайской притчи, в таком же духовном соавторстве Конфуция. Далее, притча переходящая в сказку, страшную сказку жизни, где персонажи – мы все люди, больные и здоровые.
Страшная сказка, задрапированная в срез и сюжет постреализма, ушедшего времени оттепели и застоя. Чувствуете временной срез. Социализм дал рождение инвалиду, который перешёл на рельсы капитализма, новых идей и свершений, и однозначно сверхзадач и махинаций.

Показать полностью
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...

Тимчасові труднощі, фільм 2017
Прем'єра 12.10.2018
Жанри: драма, мелодрама
Росія