Оновлення (2013)

30 вересня 2013,  15:48 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Коли приятель схожий на тебе як дві краплі води, тут вже гріх не взяти участь у конкурсі двійників і не зрубати легкі гроші в долар-еквіваленті. І хіба може перешкодити те, що заради цього треба летіти в Стамбул напередодні власного весілля?! Щоб довести майбутньому тестеві-олігарху, що він здатний подбати про його дочку, Андрій приховує від нареченої справжню мету своєї подорожі і відлітає до Туреччини. Тільки планам хлопця не судилося збутися, коли він зустрічає в Стамбулі старих ворогів і божевільних друзів. І ті, і інші перетворять турецький вояж Андрія в божевільний калейдоскоп пригод з ризиком для життя.

У кінотеатрах України і Росії з 3 жовтня.

10 липня 2013,  12:48 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Новий проект від групи комедійного скетч-шоу каналу СТС «6 кадрів» Продовження легкої, романтичної комедії з гумором, зоряним акторським складом і морем позитиву. Два роки тому «All inclusive, або Все включено» став хітом прокату, три вікенду протримався в топових рядках бокс-офісу, мав яскравий глядацький «сарафан», показав хороший наробіток на копію і зібрав багатомільйонну касу. Успіх «All inclusive, або Все включено» надихнув всю знімальну групу на продовження «курортного роману з ризиком для життя», в якому Михайло Беспалов знову постане перед глядачем в якості актора і продюсера.

Андрій - власник дорогої і затребуваної ветеринарної клініки для домашніх тварин з Рубльовки - нарешті знаходить свою любов, знаходить душевний спокій і з оптимізмом дивиться в майбутнє. Остаточним штрихом до майбутнього весілля повинні стати ексклюзивні обручки, замовлені... в Стамбулі. Проте ще в аеропорту ситуація стрімко виходить з-під контролю. Андрію знову доведеться зустріти колишнього компаньйона Бориса, Евеліну, що дивом втекла з психіатричної лікарні, а також завести нові, не менш небезпечні знайомства...

У кінотеатрах України і Росії з 3 жовтня.