Новини про фільм (2013)

2 жовтня 2013,  02:13 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Прогресивні і талановиті Наташа і Рома мріють про європейське весілля на березі моря... але у Наташиного вітчима заготовлений інший сценарій. Грубий чиновник міської адміністрації розглядає святкування як трамплін для власної кар'єри і прагне влаштувати все «як треба». Молодих чекає незабутній вечір у ресторані «Золотий» з повним набором занудних обрядів. Не в силах боротися, хлопці вирішують провести весілля своєї мрії в секреті від консервативних родичів. Але через безглузду випадковість обидві урочистості зливаються воєдино.

У кінотеатрах України і Росії з 24 жовтня.

28 травня 2013,  01:05 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Щастя багато не буває! Саме тому, на далекому блакитному березі Чорного моря, Наташа і Рома вирішують провести два весілля - одне для себе і друзів, друге для батьків і родичів. За безглуздої випадковості обидві урочистості пройдуть в один день. В одному місті. В один час.

Перегляд 16 +

У кінотеатрах України і Росії з 10 жовтня.

7 березня 2013,  18:30 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

У жовтні цього року на широкі екрани вийде комедія з Сергієм Свєтлаковим «Гірко!».
Вашій увазі представляється перший тізер до цього фільму.

Щастя багато не буває! Саме тому, на далекому блакитному березі Чорного моря, Наташа і Рома вирішують провести два весілля - одне для себе і друзів, друге для батьків і рідних. За безглуздої випадковості обидві урочистості пройдуть в один день. В одному місті. В один час.