Новини про фільм (1984)

29 серпня 2019,  20:32 | Новини серіалів

Новий тизер 9 сезону хітової горор-антології «Американська історія жахів» показує сцену-кліше багатьох фільмів жахів молодь випиває вночі біля багаття, а неподалік на них чекає вбивця.

Події 9 сезону «Американської історії жахів» відбуватимуться у 1984 році, а його темою буде слешер. Новий сезон, натхненний культовими фільмами «Кошмар на вулиці В'язів», «П'ятниця 13-е», «Геловін» та «Крик», покаже, як група друзів відправляється влітку на відпочинок до табору «Редвуд», де на них починає полювання серійний вбивця з ножем.

Дивіться також тизер 9 сезону «Американської історії жахів», який імітує культову сцену з «Психо». Прем'єрна серія 9 сезону антології вийде на екрани 18 вересня.

12 квітня 2019,  15:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Не залишайте нічого позаду. Раян Мерфі поділився у соцмережах дебютним тизером 9 сезону горор-антології «Американська історія жахів», який розкриває його тему.

Новий сезон «Американської історії жахів» відправить нас назад у часі, в 1984 рік. Тизер показує молоду дівчину, яка біжить вночі по літньому табору і ховається в порожньому будиночку. За нею по п'ятах слідує велика фігура в фартусі коваля і з великим ножем в руках. Відео переривається, коли ніж встромляється в двері, за якими ховається дівчина.

Так що темою 9 сезону буде класичний слешер, як «Жах на вулиці В'язів», прем'єра якого відбулася якраз у 1984 році.

«Американська історія жахів: 1984» прибуде на екрани восени.

31 серпня 2015,  12:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Мастер жанра хоррор, создатель «Кошмара на улице Вязов», Уэс Крэйвен умер у себя дома в Лос-Анджелесе в это воскресенье. Ему было 76 лет. 

В официальном Твиттере известного кинематографиста появилась его фотография с годами жизни 1939-2015. Причиной его смерти стал рак головного мозга.

Прежде чем стать знаменитым инноватором жанра ужасы, Крэйвен начал свою кинокарьеру в 1972 году с фильма «Последний дом слева», но первую славу ему принес хоррор «У холмов есть глаза», снятый пять лет спустя. Оба эти фильм впоследствии были пересняты еще при жизни режиссера.

Читати далі...
8 серпня 2015,  11:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія New Line Cinema вирішила знову перезапустити легендарний хоррор «Кошмар на вулиці В'язів».

Придумувати нові злодіяння для воскреслого Фредді Крюгера вже найняли сценариста Девіда Джонсона, який написав кілька серій «Ходячих мерців», «Гнів Титанів» і переписує зараз «Закляття 2».

Оригінальний «Кошмар на вулиці В'язів» Уеса Крейвена вийшов в 1984 році і з тих пір став культовим, породивши масштабну франшизу з сіквелів, телесеріала і кросовера з «П'ятницею 13-е», чиє перезавантаження заплановане на наступний рік.

Чи одягне знову Роберт Інглунд залізні кігті і смугастий светр, залишається під великим питанням. Творцям рімейка доведеться добряче попрацювати, щоб зацікавити актора хорошою історією. В останній раз в образі маніяка-вбивці підлітків його можна було побачити у фільмі «Фредді проти Джейсона».

Недавній рімейк «Кошмар на вулиці В'язів» продюсера Майкла Бея з Руні Марою і Джекі Ерл Хейлі у ролі Крюгера не став улюбленцем глядачів, зате цілком окупив себе в прокаті.

Новий «Кошмар» стане далеко не першим поверненням класичного хоррора. Крім «П'ятниці 13-е», незабаром вийдуть свіженькі «Хеллоуїн» і «Техаська різанина бензопилою».