Каналетто і мистецтво Венеції (2017)Canaletto and the Art of Venice

Каналетто і мистецтво Венеції

Екскурс у життя і творчість одного з провідних живописців Венеції. Ніякий інший художник в світі не зумів так точно передати саму суть і привабливість Венеції, як це вдалося Джованні Антоніо Каналю, відомому також як Каналетто.

Вражаюче збори більше двохсот картин, малюнків та ілюстрацій дасть можливість по-новому поглянути на творчість Каналетто і його сучасників, а також на сам знаменитий місто, що надихало їх. Глядачам також випаде можливість заглянути в дві королівські резиденції — Букінгемський палац і Віндзорський замок — і дізнатися багато нового не тільки про самого художника, але і про Джозефа Сміта, людині, який познайомив з Каналетто Британію.

Фільм проведе глядачів по місцях, яке надихало художників XVIII століття і зображених на полотнах Каналетто: від мосту Ріальто до площі Сан-Марко, замку герцогів Урбінський і собору Санті-Джованні-е-Паоло. В якості гідів у цій подорожі і по виставці, і по великому європейському місту виступлять куратори фонду Королівської колекції та провідні експерти з історії Венеції.

50%
0
50%
0

Жанри: біографія, документальний
Вікові обмеження: в Україні 12+
Тривалість: 1 г. 27 хв.
Країна: Велика Британія

Творці

Режисер:

Відео матеріали «Каналетто і мистецтво Венеції»
Зображення фільма

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Каналетто і мистецтво Венеції». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фільм «Каналетто і мистецтво Венеції»

Написати коментар...
Написати коментар...

Каналетто і мистецтво Венеції, фільм 2017
Жанри: біографія, документальний
Велика Британія