Форум

Тема: Алергія на пилок

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Qaz

20 квітня 2026, 17:13

Сезон поллінозу оголошую відкритим. Для мене це завжди стрес, бо реагую майже на весь пилок. Очі сверблять неймовірно, з носа тече. Як ви захищаєтеся на вулиці? Чи допомагають комусь маски або спеціальні спреї? Буду вдячна за будь-які дієві поради від побратимів по нещастю.

0 / 0 
Belka

20 квітня 2026, 17:26

Моє співчуття, бо сама зараз у такому ж стані. Пилок — це справжній ворог, якого не видно. Я особисто намагаюся не виходити на вулицю у вітряну погоду та зранку, коли концентрація найвища. Обов'язково ношу сонцезахисні окуляри, це трохи рятує очі. І, звісно, в моїй сумочці завжди є надійні ліки від алергії . Я їх зазвичай замовляю через сервіс еТаблетка. Це дуже зручно, бо на сайті eTabletka відразу видно, де препарат коштує дешевше. Також там можна почитати інструкцію онлайн, щоб зрозуміти, чи сумісні ліки з вашим способом життя. Після кожної прогулянки я обов'язково промиваю ніс сольовим розчином. Це реально допомагає змити залишки пилку зі слизової. Бажаю вам знайти свій спосіб полегшення симптомів і спокійно пережити це літо!

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...