Форум

Тема: Де знайти графік відключень по вулицях у Вінниці?

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Mark159

17 квітня 2026, 15:34

Де зараз реально глянути нормальний розклад вимкнень суто по вулицях у Вінниці? Вже задовбався вгадувати по загальних чергах, бо в нашому будинку світло зникає зовсім не так, як у сусідів через дорогу. Офіційні картинки в телеграмі часто застарілі або занадто загальні. Потрібен такий сервіс, де ввів конкретну адресу і одразу бачиш чіткі вікна на сьогодні. Хто чим користується?

0 / 0 
ТоТ

Найнадійніше це зайти на сайт обленерго і вбити там свій ЕІС-код або конкретну адресу в розділі погодинних графіків. Це першоджерело, тому там дані найсвіжіші. Хоча інтерфейс у них не самий зручний, зате по вулицях б'ється чітко. Я ще користуюся офіційним ботом у вайбері. Він сповіщення про зміну черги надсилає швидше за будь-які сайти. Раджу орієнтуватись на офіційні цифри, бо все інше то лотерея.

0 / 0 
Mark159

Пробував я той сайт, але він у пікові години часто лежить або вантажиться по п'ять хвилин. Тільки сторінка почне відкриватись, як інет пропадає або видає помилку сервера. Мені б хотілося знайти якийсь агрегатор, де дані зібрані в нормальні блоки без зайвого сміття та реклами. Бо зараз у нас ситуація міняється по три рази на добу, і ці загальні таблиці взагалі не допомагають планувати робочий день. Постійно доводиться смикати сусідів, щоб зрозуміти, чи це планове вимкнення, чи знову аварія на підстанції. Невже немає нормального ресурсу зі зведеною інфою на добу вперед?

0 / 0 
ТоТ

17 квітня 2026, 15:35

Глянь інформацію на vinnitsa.org.ua бо там зараз викладений актуальний графік відключення світла вінниця по вулицях у дуже зручному форматі. Я сам тепер тільки там звіряюсь, бо дані структурують набагато краще за офіційні PDF файли. Моя порада проста. Визнач один раз свою підгрупу через ЕІС код, а потім просто відкривай цей сайт.

Не намагайся вгадати час до хвилини, автоматика на підстанціях іноді спрацьовує з невеликим лагом. Найкраще планувати всі енергозатратні справи на перші дві години після включення. Завжди тримай техніку зарядженою в ті вікна, коли напруга точно є. Такий підхід реально рятує нерви при роботі онлайн.

Перевіряй таблицю зранку та після обіду, бо розклади зараз коригують динамічно залежно від команд енергосистеми.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...