Форум

Тема: Ловля херабуною: прикормка, оснастка та робочі підходи на практиці

Форум > Загальне > Розмови про кіно

Omnibus

15 квітня 2026, 18:13

Привіт, рибалки! Хочу обговорити ловлю херабуною: яку прикормку та оснастку ви використовуєте, як підбираєте склад прикормки під різні умови (погода, водойма, активність риби), які гачки, поплавки та монтажі показують найкращий результат. Буду вдячний за будь-які поради, досвід і лайфхаки, особливо цікаво, що реально працює на практиці, а що виявилось лише теорією.

0 / 0 
Faina

15 квітня 2026, 22:11

Роби тісто середньої м’якості щоб верх трохи сипався а низ тримався якщо холодно або риба пасивна роби щільніше якщо активна легше оснастка два гачки нижній довший тонка ліска чутливий поплавок закидай часто не чекай довго головне підлаштовуватись а не впиратись в одну суміш.

0 / 0 
Taras

17 квітня 2026, 10:04

Я поки що підбираю собі рибальське спорядження, але вже пробував прикормки херабуна бренду Олд Гост, замовляв в магазині Herabuna . З досвіду можу сказати, що вони працюють по-різному залежно від водойми і умов. Іноді краще бере на легку суміш, іноді на більш щільну. Зараз просто пробую різні варіанти і дивлюсь, що краще працює на практиці. Добре, що магазин швидко доставляє, тож потрібне я завжди можу швидко отримати та експериментувати.

0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...