6 міжнародний кінофестиваль «Світло» (2022)

Кінофестиваль «Світло» – це платформа для популяризації українського кінопродукту, розповсюдження добрих, надихаючих та просвітницьких фільмів.
Починаючи з першого року свого існування, захід став міжнародним, адже його учасники – режисери та студії з багатьох країн.

Кінофестиваль народив цілу низку проєктів, серед яких “Світле кіно мандрує країною”. Протягом року на благодійних засадах найкращі стрічки фестивалю подорожують різними куточками України.

У 2017 році кінофестиваль «Світло» посів перше місце у відборі успішних практик реалізації громадських ініціатив та був нагороджений почесною грамотою Київського міського голови.

У 2021 році «Світле кіно мандрує країною» увійшов у топ 100 кращих міських проєктів.

Місія та цінності:

  • Формуємо міжнародну спільноту кінематографістів, що виробляють світлий кінопродукт.
  • Створюємо можливості для кожного в Україні дивитися добрі та надихаючі фільми. Благодійність - невід’ємна частина заходів кінофестивалю.
  • Відкриваємо нові імена в українській кіноіндустрії та задаємо високі професійні стандарти. Підтримуємо розвиток національного кіно.
  • Прагнемо підвищувати культурний, моральний рівень суспільства, – віримо, це шлях до процвітання країни.
50%
0
50%
0

Країна: Україна

Зображення фестиваля

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «6 міжнародний кінофестиваль «Світло»». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фестиваль «6 міжнародний кінофестиваль «Світло»»

Написати коментар...
Написати коментар...

6 міжнародний кінофестиваль «Світло» 2022
Україна