Фантазії короткого метру 3 (2021)

Фантазії короткого метру 3

Третій Фестиваль «ФАНТАЗІЇ КОРОТКОГО МЕТРУ»


Жанр: фантазії, комедії, фантастика, пригоди, драма, анімація
Виробництво: Франція, США, Велика Британія, ОАЕ, Німеччина

До програми фестивалю увійшли 10 різножанрових фільмів із 5-ти країн: фантазії, комедії, фантастика, пригоди, драма, анімація.
Фільми мають 25 відзнак престижних міжнародних кінофестивалів.

Інший вимір реальності. Загадкові явища. Потаємні можливості звичайних речей. Роботи, що мають почуття. Зачаровуючі історії з життя неземних істот. Надсучасні прояви штучного інтелекту. Світ, прикрашений неймовірною  фантазією!

 

"ПАПОРОТЬ" 
Фантазія, комедія, Велика Британія, 6 хв.
Жінка втрачає чоловіка і натомість знаходить рослину в горщику.

"ДОЛЯ" 
Фантазія, анімація, Франція, 5 хв.
Одержимий годинниками чоловік чітко за розкладом проводить свій домашній ранок. Він виходить з дому, і тут на нього очікує страшна неприємність... Інколи ми намагаємось зробити усе можливе, щоб виправити ситуацію.

"ПРИСКОРЕННЯ" 
Фантастика, комедія, ОАЕ, 4 хв.
Запрацювавшись в офісі до пізнього вечора, молодий клерк несподівано знаходить можливість переміщення в часі, що значно підсилює продуктивність його роботи. Але ця можливість, яка так легко змінює життя, чхає на все в буквальному розумінні.

"ДЕЖАВЮ"
Фантазія, комедія, США, 8 хв.
Побачивши жінку, що сидить на лавці в парку, чоловік переживає дежавю... Жінку він пам’ятає із мрії, але ніколи з нею не зустрічався. А коли їхні шляхи нарешті перетинаються, відкривається портал, який веде життя кожного в несподіваних напрямках.

"ГЛОБОСОМИ"
Пригоди, анімація, Німеччина, 65 хв.
На просторі космосу є невеличка часточка гірської породи, заселена дуже цікавими формами життя. Ці темні маленькі крапки, які швидко розмножуються, починають проявляти ознаки інтелекту.

"ІТСІ БІТСІ ПАВУК"И
Фентезі, жахи, США, 11 хв.
Едвін одержимий малюванням павуків. Його мати робить усе можливе, щоб приборкати все більш дивну поведінку хлопця. Але саме зловісні малюнки допоможуть розгадати страхітливу таємницю.

"ПЕРЕЗАПУСК"
Фантазія, комедія, США, 136 хв.
Філ - постаріла кінозірка, колись жахливий лиходій із срібного екрану, намагається знайти роботу в сучасному Голлівуді використовуючи застарілий спецефект.

"НОВА ПОЛІТИКА"
Фантастика, драма, США, 64 хв.
У 2056 році дві великі політичні супердержави перебувають на межі війни одна з одною. Для вирішення своїх основних політичних суперечок вони обирають несподіваний шлях - не за допомогою війни, а застосуванням військових ігор, які будуть проводити найкращі та найбільш перспективні кандидати.

"ЯБЛУЧНЕ НАСІННЯ"
Фантазія, США, 12 хв.
Молодий художник розкриває свій талант беручи натхнення від життя, яке поселяється в ньому...

"СМЕРТЬ ЛЮБИТЬ ЖИТТЯ"
Комедія, анімація, США, 4 хв.
Смерті (в фільмі хлопець) подобається невинність та бадьорість Життя (в фільмі дівчина), яка захоплена оточуючим світом. Але всі спроби зв’язати з нею стосунки завжди закінчуються невдало... З витонченою стійкістю, незважаючи на незграбний і руйнівний шлях Смерті, Життя відновлюється від кожної втрати. У похмурості Смерті розквітає пристрасна любов до Життя.

50%
0
50%
0

Прем'єра в Україні 4 лютого 2021

Вікові обмеження: в Україні 16+
Тривалість: 1 г. 6 хв.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень «Фантазії короткого метру 3». але ви можете створити свою тему на форумі

Написати відгук про фестиваль «Фантазії короткого метру 3»

Написати коментар...
Написати коментар...

Фантазії короткого метру 3 2021
Українська прем'єра 04.02.2021