Новини, в яких згадується Саманта Сміт

22 березня 2019,  16:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишній диявол Нік (Марк Пеллегріно) повертається в промо-ролику 17 серії 14 сезону фентезійно-драматичного серіалу «Надприродне». У що він вляпався на цей раз?

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) поспішають на допомогу другові, якому загрожує небезпека. Тим часом Мері (Саманта Сміт) переживає за здоров'я Джека (Александр Келверт), а Кастіель (Міша Коллінз) звертається по допомогу до Джо/Анаель (Денніл Еклс), щоб вистежити диво.

На серію «Game Night» («Ніч ігор») доведеться чекати два тижні її прем'єра відбудеться 5 квітня за українським часом.

1 лютого 2019,  17:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився інтригуючим промо-роликом 13 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне», яка буде його 300-ю серією.

У наступній серії Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) будуть шукати окультний спосіб для вирішення своєї нової проблеми, коли їх часова лінія починає кардинально змінюватися, але замість рішення вони знайдуть набагато більше, ніж кожен з них припускав.

Під тим, що брати Вінчестери знайдуть «набагато більше, ніж кожен з них припускав», мається на увазі їх возз'єднання зі своїми батьками Мері (Саманта Сміт) і Джоном (Джеффрі Дін Морган), які обидва вижили в цьому альтернативному світі і все ще знаходяться разом.

Ювілейна серія під назвою «Lebanon» («Ліван»), режисером якої виступив Роберт Сінгер, вийде 8 лютого за українським часом.

19 січня 2019,  13:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін обіймає Сема просто так і будує щось важливе в промо-ролику 11 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Офіційний синопсис наступної серії повідомляє, що Дін (Дженсен Еклс) проводить час з Мері (Саманта Сміт) і Донною (Бріана Бакмастер). Нік (Марк Пеллегріно) нарешті знаходить відповідь, яку він шукав, а Сем (Джаред Падалекі) повинен зробити непростий вибір.

Серія «Damaged Goods» («Пошкоджені товари»), режисером якої став Філіп Сгріккіа, вийде 25 січня за українським часом.

2 листопада 2018,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сім'я Вінчестерів стикається з тим, що вбиває мисливців на монстрів, в промо-ролику 5 серії 14 сезону фентезійного горора «Надприродне».

Після того як полювання на монстрів йде не за планом і місцезнаходження Меггі (Кетерін Еванс) виявляється невідомим, Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс), Мері (Саманта Сміт) та Боббі (Джим Бівер) поспішають на її пошуки, але замість цього знаходять свої найгірші кошмари.

Серія «Nightmare Logic» («Жахлива логіка»), знята режисером Дарреном Грантом за сценарієм Мередіт Глінн, вийде на екрани 9 листопада за українським часом.

13 жовтня 2018,  02:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 2 серії 14 сезону серіалу «Надприродне» задається питанням, що б зробив Вінчестер.

Сем (Джаред Падалекі) знаходить підказку до того, де може бути Дін (Дженсен Еклс), і разом з Мері (Саманта Сміт) та Боббі (Джим Бівер) відправляється її розслідувати. Кастіель (Міша Коллінз) передає мудру пораду Джеку (Александр Келверт), який все ще шукає своє місце в світі та сімейний зв'язок.

Також у відео з'являється Нік (Марк Пеллегріно), який нарешті звільнений від впливу Люцифера і тепер виступає на стороні Вінчестерів.

Серія отримала скромну назву «Gods and Monsters» («Боги та монстри») і вийде на екрани 19 жовтня за українським часом. Її режисером є Річард Спейт мол., який грає в серіалі Гавриїла/Локі.

12 жовтня 2018,  02:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне» канал The CW поділився драматичним фрагментом його 1 серії.

Після того як тіло Діна (Дженсен Еклс) захопив архангел Михаїл (Крістіан Кійєс) зі Світу Апокаліпсису, його сім'я та друзі відчайдушно намагаються його знайти. Сем (Джаред Падалекі) відправився на пошуки Діна в Бостон, але повертається звідти до Мері (Саманта Сміт) з порожніми руками, оскільки відомості однієї жінки про те, що вона бачила ангела, виявилися неправдивими. Сем розчарований, що Діна немає вже 3 тижні і що за цей час вони не змогли вийти на його слід, але Мері підбадьорює сина і каже, що вони обов'язково знайдуть його брата.

Прем'єра 14 сезону серіалу «Надприродне», чий офіційний трейлер дивіться тут, відбудеться за українським часом 12 жовтня.

25 вересня 2018,  16:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженсен Еклс постає у своєму новому архангельському образі на закулісній фотографії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Читати далі...
21 вересня 2018,  12:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий король Пекла сходить в офіційному трейлері 14 сезону хітового серіалу «Надприродне».

В кінці 13 сезону архангел Михаїл (Крістіан Кійес) зі Світу Апокаліпсису захопив тіло Діна (Дженсен Еклс) і тепер збирається творити за його допомогою жахливі речі. Він зустрічає Джо (Денніл Еклс), і вона впізнає Михаїла в тілі Діна. Тим часом Сем (Джаред Падалекі) і Мері (Саманта Сміт) продовжують боротися зі злом та шукають спосіб, як повернути Діна, а Джек (Александр Келверт) каже Касу (Міша Коллінз), що Михаїла потрібно зупинити за будь-яку ціну, і якщо для цього доведеться вбити Діна, то так тому і бути.

«Надприродне» повертається на екрани 12 жовтня за українським часом.

23 липня 2018,  02:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати Вінчестери мріють про те, щоб раз і назавжди покінчити з усім злом у світі, в ретроспективному трейлері фентезійного серіалу «Надприродне», який показали на Comic-Con.

Під пісню групи Motörhead «God Was Never On Your Side» («Бог ніколи не був на твоєму боці») трейлер показує найбільш яскраві та драматичні моменти 13 сезону, включаючи подорож Сема (Джаред Падалекі) і Діна (Дженсен Еклс) у світ Апокаліпсису, їх возз'єднання з Мері (Саманта Сміт), боротьбу Джека (Александр Келверт) за добро в собі, боротьбу Люцифера (Марк Пеллегріно) за Джека і навіть моменти серії в дусі мультсеріалу «Де ти, Скубі-Ду?».

У кінці відео показує одягненого у стильний костюм Діна, чиї очі тепер світяться по-архангельськи. Михаїл (Крістіан Кійєс) так просто його не відпустить.

Прем'єра 14 сезону «Надприродного» відбудеться 11 жовтня.

10 травня 2018,  17:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився частково веселим і частково сумним фрагментом 22 серії 13 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Мері (Саманта Сміт) заряджає пістолет, поки Кастіель (Міша Коллінз) веде повз неї зв'язаного Люцифера (Марк Пеллегріно). Диявол запитує у матері Вінчестерів, чи сумувала вона за ним, за що отримує кулаком в ніс. Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) відзначають, що це був «хороший удар». Вони збираються за Джеком (Александр Келверт), щоб повернутися додому, поки не пізно. І тут Мері повідомляє синам, що не збирається повертатися. Вона хоче залишитися з цими людьми, до яких встигла прив'язатися, й допомагати їм.

Дивіться промо-ролик серії «Вихід», чия прем'єра відбудеться за українським часом завтра, 11 травня.

30 квітня 2018,  16:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 21 серії 13 сезону серіалу «Надприродне» повідомляє, що до фіналу сезону залишилося всього 3 серії.

Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс), Кастіель (Міша Коллінз) і Гавриїл (Річард Спейт мол.) повинні працювати разом, якщо вони сподіваються повернути Мері (Саманта Сміт) і Джека (Александр Келверт) додому. Тим часом зустріч Ровени (Рут Коннелл) з Люцифером (Марк Пеллегріно) може змінити фінал подорожі для одного з наших героїв.

Серія «Beat the Devil» («Перемогти диявола»), режисером якої є Філіп Сгріккіа, вийде на екрани 4 травня за українським часом.

6 квітня 2018,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився цікавим промо-роликом 18 серії 13 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Люцифер (Марк Пеллегріно) править небесами, але все відбувається не так, як планувалося, що дратує його першу леді Джо (Денніл Еклс). Сем (Джаред Падалекі) і Кастіель (Міша Коллінз) шоковані поверненням Гавриїла (Річард Спейт мол.). Тим часом Дін (Дженсен Еклс) не без допомоги Кетча (Девід Хейдн-Джонс) опиняється на крок ближче до того, щоб знайти Мері (Саманта Сміт) і Джека (Александр Келверт).

Серія «Поверни їх живими» («Bring 'em Back Alive»), яку зняв Амін Кадералі, вийде на екрани 13 квітня за українським часом.

2 березня 2018,  23:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У Вінчестерів закінчується терпіння в божевільному промо-ролику 15 серії 13 сезону популярного серіалу «Надприродне».

Сем (Джаред Падалекі) та Дін (Дженсен Еклс) близькі до того, щоб зібрати все, що потрібно для відкриття розлому в Апокаліптичний світ і можливого порятунку Мері (Саманта Сміт) та Джека (Александр Келверт). Відсутній інгредієнт приводить Вінчестерів на чорний ринок релігійних реліквій, де все не завжди є тим, чим здається на перший погляд.

Серія «A Most Holy Man» («Найсвятіший чоловік»), де також зіграв Домінік Берджесс, вийде на екрани 9 березня за українським часом.

1 березня 2018,  15:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Якщо бекон мене вб'є, я переміг.»

Канал The CW поділився ексклюзивним фрагментом 14 серії 13 сезону свого довгограючого фентезійного серіалу «Надприродне».

Сцена показує Діна (Дженсен Еклс) за його найулюбленішою справою — поїданням цілої тарілки бекону. Сем (Джаред Падалекі) дбайливо попереджає брата, щоб той не наїдався на ніч, але потім приходить Кастіель (Міша Коллінз), і тема розмови з бекону змінюється на пошуки Люцифера (Марк Пеллегріно), боротьбу з Михаїлом (Крістіан Кійєс) й повернення Джека (Александр Келверт) і Мері (Саманта Сміт).

Дивіться промо-ролик серії «Good Intentions», яка вийде на екрани 2 березня за українським часом.

9 лютого 2018,  23:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 14 серії 13 сезону популярного серіалу «Надприродне» очікується сімейне возз'єднання.

Джек (Александр Келверт) та Мері (Саманта Сміт) втікають від Михаїла (Крістіан Кійес) і знаходять союзника в особі Боббі Сінгера (Джим Бівер) з альтернативної реальності. Дін (Дженсен Еклс), Кастіель (Міша Коллінз) і Сем (Джаред Падалекі) продовжують пошуки способу, як відкрити розлом, не підозрюючи, що один з їх групи може працювати проти них.

Серія «Good Intentions» («Добрі наміри») вийде на екрани 2 березня за українським часом.