Новини серіалів, в яких згадується Бен Эрнандес Брэй

27 лютого 2020,  15:47 | Новини серіалів

У 7 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Легенди завтрашнього дня» на нас чекають пародія на фільм «Чудовий день у нашому районі», мечі, ляльки-маріонетки, непритомність і повернення татка (Ніл МакДонаф).

Рей (Брендон Рут) планує романтичний вечір для себе і Нори (Кортні Форд), але все йде шкереберть, коли з'являється історичний лиходій і змушує команду швидко придумувати брехню, щоб він не втік. Поки вони намагаються обдурити лиходія, Ава (Джесс Макаллан) дізнається, що робила Сара (Кейті Лотц) в своїй місії, і вирішує поговорити начистоту. Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) і Костянтин (Метт Раян) укладають угоду, щоб працювати разом. Тим часом Рорі (Домінік Перселл) засмучують негативні відгуки про його книгу, тому Зарі (Тала Еш) допомагає йому вистежити критика, і Рорі отримує більше, ніж те, на що він підписався.

Прем'єра серії «Mr. Parker's Cul-De-Sac» («Тупик містера Паркера»), яку зняв режисер Бен Ернандес Брей, відбудеться вже наступного тижня, 4 березня за українським часом.

25 березня 2019,  17:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двійник Супергьорл продовжує загрожувати безпеці США, і через неї супергероїню оголошують ворогом №1 в 17 серії 4 сезону науково-фантастичного серіалу «Супергьорл».

Супергьорл (Мелісса Бенойст) повинна зіткнутися з руйнівними наслідками підступних планів Лекса Лютора (Джон Крайєр). Шокована тим, що він створив, Супергьорл стикається зі своїм найбільшим випробуванням на сьогоднішній день. І в промо-ролику вона разом з Алекс (Кайлер Лі) вирішує дістатися до Лекса через Ів (Андреа Брукс).

Серія отримала назву «Все про Єву» («All About Eve»). Її зняв режисер Бен Ернандес Брей, і вона вийде на екрани 1 квітня за українським часом.

18 березня 2019,  14:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лекс Лютор збирається використовувати свою секретну зброю в особі Червоної дочки Криптону в 16 серії 4 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл».

У світлі повернення Лекса Лютора (Джон Крайєр) серіал за допомогою флешбеків показує, чим він займався останні два роки і як його секретні махінації і плани вплинули на Супергьорл (Мелісса Бенойст) та Лєну (Кеті МакГрат). Промо-ролик розкриває, що секретним планом Лютора є Червона дочка Криптону ще одна Супергьорл, яку він зараз тренує в Каснії.

Серія «The House of L» («Дім Л»), режисерами якої виступають Бен Ернандес Брей і Карл Сітон, прибуде 25 березня за українським часом.

31 жовтня 2018,  03:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Над Олівером ставлять експерименти у в'язниці в промо-ролику 4 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

Олівер (Стівен Амелл) і Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс), кожен окремо, роблять відчайдушні кроки, щоб знайти Діаза (Кірк Асеведо). Нова Зелена стріла втручається, коли палії обирають в якості своєї цілі громадський центр Рене (Рік Гонсалес). На Діну (Джуліана Харкві) тисне мер, щоб вона спіймала лінчувальника. А Лорел (Кеті Кессіді) в даному ролику запитує у Фелісіті, чи готова вона бути нещадною. І Фелісіті відповідає, що їй більше нічого втрачати.

Прем'єра 4 серії «Level Two» («Другий рівень»), яку зняв Бен Ернандес Брей, режисер попередньої серії, відбудеться за українським часом 6 листопада.

24 жовтня 2018,  19:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився дуже похмурим промо-роликом 3 серії 7 сезону науково-фантастичного серіалу «Стріла», де життя головного героя опиняється у великій небезпеці.

Все ще перебуваючи у в'язниці, Олівер (Стівен Амелл) стикається зі своїм найбільшим випробуванням. Тим часом Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) отримує загадкову пропозицію, а Діггл (Девід Ремсі) звертається до Кертіса (Еко Келлум), щоб він працював на ARGUS під прикриттям.

Серія називається «Crossing Lines» («Перетнути межу»), зняв її Бен Ернандес Брей, а її прем'єра відбудеться за українським часом 30 жовтня.

6 квітня 2018,  17:02 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 18 серії 6 сезону фантастичного серіалу «Стріла» говорить, що прийшов час політати соло.

Перебуваючи в своєму найтемнішому місці, Олівер (Стівен Амелл) задається питанням, чи не зіпсував він усе. Він виступає ініціатором конфліктів з Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) й Вільямом (Джек Мур), і Фелісіті говорить чоловікові, що можливо їм обом потрібно більше простору. Несподіваний візит старого друга змушує Олівера сумніватися в своєму наступному крокові.

Серія «Fundamentals» («Принципи»), яку зняв Бен Ернандес Брей, вийде на екрани 13 квітня за українським часом. Всього 6 сезон буде складатися з 23 серій.