Новини фільмів, в яких згадується Лейк Белл

23 квітня 2020,  02:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Безбашений мультсеріал «Харлі Квін» повернувся з новими серіями, і в одній з них з'явилася знаменита антигероїня Жінка-кішка.

Читати далі...
27 травня 2019,  18:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чим займаються ваші собаки, поки вас немає вдома? Дізнайтеся, подивившись смішний український ТБ-ролик мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», чиї допрем'єрні покази в Україні стартували 25 травня.

Читати далі...
24 квітня 2019,  18:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер пригодницько-комедійного мультфільму «Секрети домашніх тварин 2» від режисера франшизи «Нікчемний я» Кріса Рено.

Знамениті домашні улюбленці повертаються! У продовженні хітової анімаційної картини «Секрети домашніх тварин» на Макса (Петтон Освальт), Дюка (Ерік Стоунстріт), Хлою (Лейк Белл), Гіджет (Дженні Слейт), Сніжка (Кевін Гарт) та інших домашніх улюбленців різних видів і характерів чекають нові захоплюючі пригоди як у великому місті, так і за його межами.

До речі, голосом суворого пса Рустера, якого Макс зустрічає на фермі, в оригіналі став зірка франшиз «Індіана Джонс» та «Зоряні війни» Гаррісон Форд.

Українська прем'єра «Секретів домашніх тварин 2» відбудеться 30 травня.

2 лютого 2019,  19:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Черговий тизер-трейлер комедійного мультфільму «Секрети домашніх тварин 2» показує, як із собаки зробити кішку.

Трейлер присвячений білосніжному померанському шпіцу Бріджет/Гіджет (Дженні Слейт), з якої шкідлива кошкая Хлоя (Лейк Белл) намагається зробити... кішку. Вона вчить Бріджет бути витонченою, граціозною, приземлятися на лапи, ходити в лоток і бути професійною шкодою, яка заважає людині працювати вдома за столом.

Дивіться також четвертий тизер-трейлер мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», який вийде в український прокат 30 травня.

18 грудня 2018,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кролик Сніжок стає супергероєм у третьому офіційному трейлері американського мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», який щойно випустила студія Illumination.

В перших «Секретах домашніх тварин» Сніжок (Кевін Харт) жив на вулиці і був лідером підпільного руху покинутих домашніх тварин, який подружився з домашніми псами Максом (Петтон Освальт) і Дюком (Ерік Стоунстріт), а після був прийнятий в сім'ю дівчинкою Моллі. Його особистий трейлер сиквела показує, що Сніжку живеться в новому домі дуже весело, оскільки вони з Моллі грають в супергероїв.

Дивіться також персональні трейлери анімації «Секрети домашніх тварин 2», які були присвячені головному герою Максу та ледачій кішці Хлої (Лейк Белл). Цікаво, про кого буде четвертий трейлер... У кіно з 30 травня 2019 року.

20 листопада 2018,  01:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Анімаційна студія Illumination поділилася другим офіційним трейлером мультфільму «Секрети домашніх тварин 2», який показує повернення кішки Хлої, що полюбилася глядачам.

Продовження популярної анімаційної комедії «Секрети домашніх тварин» буде слідувати за групою домашніх улюбленців різних видів і мастей, які знають, як розважитися, поки їхні господарі на роботі. Головним героєм історії залишається веселий пес Макс (Петтон Освальт), а новий трейлер показує, що компанію йому на екрані знову складе апатична й шкідлива кішка Хлоя (Лейк Белл), яка тут усіма способами намагається розбудити свою хазяйку.

Дивіться також перший український трейлер «Секрети домашніх тварин 2», який присвячений Максу. У кіно з 30 травня 2019 року.