Кріс РеноChris Renaud

50%
0
50%
0

Фільмографія Кріса Рено

Despicable Me 4 (2024) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Міньйони 2 (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Секрети домашніх тварин 2 (2019) ... режисер
The Dog Days of Winter (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ґрінч (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Нікчемний я 3 (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Norman Television (2016) ... Norman, продюсер (исполнительный продюсер)
Weenie (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Співай! (2016) ... дополнительные голоса
Зображення Кріса Рено

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Рено. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Рено

Написати коментар...
Написати коментар...