Кріс РеноChris Renaud

50%
0
50%
0

Фільмографія Кріса Рено

Despicable Me 4 (2024) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Міньйони 2 (2020) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Секрети домашніх тварин 2 (2019) ... Norman / дополнительные голоса, режисер
The Dog Days of Winter (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Жёлтый — хит сезона (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ґрінч (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Нікчемний я 3 (2017) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Norman Television (2016) ... Norman, продюсер (исполнительный продюсер)
Зображення Кріса Рено

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Кріса Рено. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Кріса Рено

Написати коментар...
Написати коментар...