Опра ВінфріOprah Winfrey

Опра Вінфрі / Oprah Winfrey
Народилася 29 січня 1954; Костюшко, Міссісіпі, США
Зріст: 169 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Опри Вінфрі

David Makes Man (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Коли вони нас побачать (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ворон: Легенда (2018) ... The One Who Creates Everything By Thinking
Складки часу (2018) ... Mrs. Which
Дороговказ (2017) ... Deborah
Оповiдь служницi (2017) ... Newsreader
Королева цукру (2016) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Грінліф (2016) ... Mavis McCready, продюсер (исполнительный продюсер)
Сельма (2014) ... Annie Lee Cooper

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Опри Вінфрі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Опри Вінфрі

Написати коментар...
Написати коментар...