Новини серіалів, в яких згадується Меттью Гуд

16 березня 2021,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх, хто обожнює серіал «Відкриття відьом»! Це захоплююче фентезі з Терезою Палмер і Меттью Гудом в головних ролях повернеться з 3 сезоном, як повідомляє свіжий тизер.

Читати далі...
18 грудня 2020,  15:55 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чи судилося цій відьмі і цьому вампірові жити довго та щасливо? Напередодні прем'єри канал Sky One поділився новим трейлером 2 сезону драматичного фентезі «Відкриття відьом», де відносини його головних героїв у втіленні Терези Палмер і Меттью Гуда проходять серйозне випробування.

Читати далі...
14 листопада 2020,  19:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо перший погляд на 2 сезон фентезійного серіалу «Відкриття відьом», який є екранізацією серії романів письменниці Дебори Гаркнесс, де головні ролі виконують Тереза ​​Палмер і Меттью Гуд.

Читати далі...
27 червня 2018,  20:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал Sky One представив трейлер нового британського фентезійного серіалу «Відкриття відьом» («A Discovery of Witches»), головні ролі в якому виконують Меттью Гуд і Тереза ​​Палмер.

Серіал, знятий за мотивами творів Дебори Харкнесс, розповість про демонів, вампірів та відьом, які ховаються серед людей. Історик і відьма Діана Бішоп (Палмер) знаходить в бібліотеці Оксфордського університету зачарований манускрипт і намагається розгадати його таємниці. Їй пропонує допомогу енігматічний Меттью Клермонт (Гуд), яки є професором і вампіром. Вони закохуються одне в одного, але в їхньому світі відьми не повинні довіряти вампірам.

Дата прем'єри 1 сезону «Відкриття відьом» поки не повідомляється, але вона відбудеться пізніше в цьому році.

19 квітня 2018,  19:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія BBC зняла нову екранізацію детективного роману Агати Крісті «Випробування невинністю» за участю Білла Найї, Меттью Гуда, Елли Пернелл, Люка Тредевея та Елінор Томлінсон.

Події міні-серіалу, що складається з 3 серій, відбуваються під час святкування Різдва 1954 року. Багата жінка-філантроп Рейчел Аргайл (Анна Ченселлор) вбита в своєму сімейному маєтку. За підозрою у вбивстві заарештовують її прийомного сина Джека (Ентоні Бойл). Але Джек відчайдушно протестує проти своєї причетності до злочину...

Прем'єра детективу «Випробування невинністю», режисером якого виступила Сандра ГолдбахерВікторія», «Час»), відбулася 1 квітня.

3 серпня 2015,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці березня стало відомо, що 6 сезон стане для популярної британської костюмованої драми «Абатство Даунтон» останнім. Під час суботньої прес-конференції його актори розповіли про свої почуття щодо фіналу і про чутки щодо можливого фільму.

Літній тур Асоціації телевізійних критиків в Каліфорнії відвідали деякі з довгожителів серіалу. Х'ю БонневілльЕлізабет МакГовернМішель ДокеріЛаура КармайклПенелопа УілтонДжоанн Фроггатт та інші розповіли про новий сезон і згадали приємні і драматичні моменти з минулих серій.

Лаура Кармайкл (леді Идит) про те, наскільки всім акторам важко прощатися з «Абатством»:

Дивно прощатися з замком. Було таке відчуття, всього на одну мить, що це не наш будинок, звичайно, він фактично ніколи і не був нашим будинком, але ми там себе так відчували. Як тільки вони сказали «знято» у той день, прийшло розуміння того, що це всього лише гра. Все було дуже емоційно і нам не хотілося йти.

Читати далі...