Оновлення, в яких згадується Меттью Гуд

22 листопада 2017,  16:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ванесса Кірбі сяє в образі принцеси Маргарет в новому трейлері 2 сезону історичної драми «Корона».

У майбутніх серіях монархію чекають непрості часи, і поки королева Єлизавета II (Клер Фой) прагне вершити історію, а не сидіти склавши руки, її сестра принцеса Маргарет починає бунтувати, оскільки королева змусила Маргарет розлучитися з її коханим Пітером Таунсендом (Бен Майлз). Щоб помститися, принцеса вирішує закрутити роман з фотографом Ентоні Армстронгом-Джонсом (Меттью Гуд), і, як натякає даний трейлер, у нього є темний секрет.

Прем'єра 2 сезону «Корони», де також повернеться Метт Сміт в ролі принца Філіпа, відбудеться 8 грудня.

10 серпня 2017,  20:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився тизер-трейлером 2 сезону біографічного серіалу «Корона», що отримав в цьому році 2 «Золотих глобуса» і 2 премії BAFTA. У ньому Клер Фой та Метт Сміт повертаються в образах королеви Великої Британії Єлизавети II та її чоловіка принца Філіпа, у яких виникають суперечності. Також відео представляє зірку «Декстера» Майкла С. Холла в образі президента США Джона Ф. Кеннеді.

Прем'єра нових 10 серій серіалу, де з'являться Ванесса Кірбі й Меттью Гуд, відбудеться 8 грудня.

3 липня 2017,  17:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Британська драма «Передчуття кінця» є адаптацією роману лауреата Букерівської премії Джуліана Барнса. Вона розповідає про чоловіка, який отримує таємничу спадщину, що змушує його пригадати свою юнацьку любов і переосмислити свою нинішню ситуацію в житті. Головних героїв історії втілили володар «Оскара» Джим Бродбент та номінантка на премію «Оскар» Шарлотта Ремплінг.

Кадри фільму Рітеша Батри, де також зіграли Мішель Докері, Емілі Мортімер та Меттью Гуд, ви знайдете в нашій галереї.