Новини серіалів, в яких згадується Крістін Вінделл

31 жовтня 2019,  22:51 | Новини серіалів

Майбутнє тісно переплітається з минулим в 4 серії 8 сезону супергеройського серіалу «Стріла», чий промо-ролик дивіться нижче.

Коли загадковий Дезстроук з'являється в Стар-Сіті, Олівер (Стівен Амелл) і команда Стріли наполягають на тому, щоб самотужки зловити лиходія. Тим часом, переживаючи втрату одного зі своїх, майбутня команда Стріли придумує новий план, як зупинити Джей Джея (Чарлі Барнетт).

Прем'єра серії «Present Tense» («Теперішній час»), режисером якої стала Крістін Вінделл, відбудеться 6 листопада за українським часом.

29 червня 2019,  16:11 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчорашні вороги змушені працювати разом заради порятунку планети у 8 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.».

Щоб зіткнутися з Поглинаючим-планети-звіром-який-стрибає-галактиками, наша команда на Землі просить допомоги у Сарджа (Кларк Грегг). Тим часом на Ледачій кометі з командою Ізель (Кароліна Видра) відбувається щось дивне.

Прем'єра серії «Collision Course (Part I)» («Траєкторія зіткнення (частина 1)»), яку зняла Крістін Вінделл, відбудеться 6 липня за українським часом.

27 березня 2019,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лорел розшукують за вбивство в 18 серії 7 сезону супергеройської драми «Стріла».

Закадровий голос у промо-ролику повідомляє, що колишній окружний прокурор Лорел Ленс (Кеті Кессіді) звинувачується у вбивстві, і нам показують, що вона не сидить склавши руки. Одягнувшись в костюм Чорної сирени, Лорел б'ється з поганими хлопцями і дістає гроші зі схованки. Олівер (Стівен Амелл), Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) та Діна (Джуліана Гаркві) намагаються її знайти, поки Лорел повідомляє Фелісіті, що вона весь цей час лише вдавала, що вони подруги.

У подіях серії також візьме участь сестра Лорел Сара (Кейті Лотц).

Серія «Lost Canary» («Загублена Канарка»), яку зняла режисер Крістін Вінделл, вийде 16 квітня за українським часом.

13 листопада 2018,  15:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лорел намагається витягнути Олівера з в'язниці в промо-ролику 6 серії 7 сезону супергеройського серіалу «Стріла».

В'язниця суворо режиму Слебсайд стає ще більш небезпечною, коли вбивають охоронця. Кожен ув'язнений опиняється під підозрою, і Оліверу (Стівен Амелл) доводиться ще складніше. Фелісіті (Емілі Бетт Рікардс) звертається по допомогу до неочікуваного джерела в своїй гонитві за Діазом (Кірк Асеведо), а Лорел (Кеті Кессіді) демонструє свою силу в якості окружного прокурора.

Серія «Due Process» («Правові гарантії»), яку зняла режисер Крістін Вінделл, вийде на екрани 20 листопада за українським часом.

31 жовтня 2018,  15:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легенди відправляються в епоху панк-року з усіма витікаючими з цього костюмами в 3 серії 4 сезону свого серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Коли команда виявляє втікача, що ховається в Лондоні 1970-х років, вони розуміють, що він є частиною банди, яка бажає знищити Британську монархію. Намагаючись зупинити банду, вони розуміють, що хтось із Легенд повинен проникнути в її ряди. На загальний подив, Рею (Брендон Рут) вдається завоювати довіру бандитів, після того як він проходить серію тестів, в яких йому допомагають Сара (Кейті Лотц) та Рорі (Домінік Перселл). Тим часом Гері (Адам Чекман) показує Нейту (Нік Зано), як працює Бюро Часу, але цей звичайний робочий день в офісі виявляється чимось іншим.

Серія «Dancing Queen» («Танцююча королева»), режисером якої виступає Крістін Вінделл із «Стріли», вийде на телеекрани 6 листопада за українським часом.