Брюс ВіллісBruce Willis

Брюс Вілліс / Bruce Willis
Повне ім'я: Walter Bruce Willis
Народився 19 березня 1955; Идар-Оберштейн, Західна Німеччина
Зріст: 183 см
77%
17
23%
5

Фільмографія Брюса Вілліса

The Long Night (2020) ... Frank
Cornerman (2020) ... Cus D'Amato
Сирітський Бруклін (2019) ... Frank Minna
Лего. Фільм 2 (2019) ... Bruce Willis
Скло (2019) ... David Dunn
Повітряний удар (2018) ... Jack
Розправа (2018) ... James
Акти насильства (2018) ... Detective James Avery
Жага смерті (2017) ... Paul Kersey
Перше вбивство (2017) ... актор

Біографія Брюса Вілліса

Актор. Уолтер Брюс Уілліс народився 19 березня 1955 року в містечку Ідар-Оберштейн, східна Німеччина. Коли Брюсу виповнилося 2 роки, родина Уіллісов переїхала в маленьке містечко під гордою назвою Керніс Пойнт, штат Нью-Джерсі. Брюс був старшим із чотирьох дітей сімейства. Будучи підлітком, Брюс відправляється працювати на хімічний завод DuPont, межа мріянь робочої частини населення містечка.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Брюса Вілліса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Брюса Вілліса

snayp

17 січня 2008, 21:32

Bruce Willis the best actor in the world.
0 / 0 
SpaceMonkey

24 вересня 2009, 21:22

Открой фильмографию и посмотри.
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...