«Американська облога»: дивіться український трейлер нового фільму Брюса Вілліса

4 вересня 2022,  19:22 | Новини фільмів

Наступного тижня, 8 вересня, в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра нового гостросюжетного фільму «Американська облога», де головну роль зіграє Брюс Вілліс, який нещодавно заявив про вихід на пенсію у зв'язку з хворобою.

Розширений синопсис стрічки «Американська облога» повідомляє деталі її сюжету:

Куди зникла Бріджіт? Цим питанням вже не перший рік задаються Грейс, Тобі та Рой. Дівчина зникла безвісти 10 років тому. Поліція справу так і не розплутала, тож за це вирішують взятися друзі Бріджіт. Якихось обережних та законних способів з’ясування правди вони не добиратимуть. Особливо Рой, який щойно відсидів у в’язниці. Будь-яка злочинна діяльність компанію не лякає, а навпаки підбадьорює. Місцевий шериф (Брюс Вілліс) з віком втратив навички, тож навряд чи впорається з молодою та амбітною бандою.

Режисер та сценарист цього екшен-трилера Едвард Дрейк повідомляє, що знімальний процес «Американської облоги» тривав всього 8 днів, а Вілліс взагалі відзнявся у своїх сценах за 1 день.

Зйомки відбувалися у листопаді 2020 року, тож не варто думати, що Вілліс передумав щодо пенсії. Просто за останні роки зірка «Міцного горішка» встиг знятися у такій кількості фільмів, що вони будуть виходити у кіно ще мінімум декілька років.

810 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: