Оновлення, в яких згадується Майкл Рукер

6 серпня 2017,  22:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Marvel поділилися обіцяним кліпом на пісню «Guardians' Inferno» з Девідом Хассельхоффом і кастом супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», і він виявився навіть краще, ніж ми очікували! Разом з Хассельхоффом тут запалюють в костюмах епохи диско Зої Салдана (Гамора), Дейв Батіста (Дракс), Карен Гіллан (Небула), Майкл Рукер (Йонду), Пом Клементьєфф (Богомоліца), Шон Ганн (Ракета) та Кріс Претт (Зоряний лицар). А в якості камео з'являються режисер Джеймс Ганн, Гільєрмо Родрігес і Стен Лі.

Смішні невдалі дублі «Вартових Галактики 2» дивіться тут. І пам'ятайте, що ми є Грут.

6 серпня 2017,  10:22 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапили невдалі дублі супергеройського екшену «Вартові Галактики 2», які точно піднімуть ваш настрій. Тут Сільвестр Сталлоне (Стакар) не може вимовити слово «ravagers» («спустошувачі»), Дейв Батіста (Дракс) матюкається та не може стримати сміх, Зої Салдана (Гамора) робить кумедну пику, Пом Клементьєфф (Богомолиця) намагається вкусити гримера, Майкл Рукер (Йонду) сміється після запоротого дубля, Кріс Претт (Зоряний лицар) намагається схопити в польоті в Курта Рассела (Его), якого в свою чергу мало не збиває камера.

У форматі Digital «Вартові Галактики 2» виходять 8 серпня, а на Blu-ray — 22 серпня. Нашу рецензію на супергеройський сиквел Джеймса Ганна читайте тут.

8 травня 2017,  16:40 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал ABC поділився ексклюзивним фрагментом «Вартових Галактики 2», який представляє персонажа Сільвестра Сталлоне. У ньому Слай відчитує Йонду Майкла Рукера за те, що останній порушив кодекс Варварців. Обережно, можливі спойлери.

Нашу рецензію на «Вартових Галактики 2», які вже можна і варто подивитися в українських кінотеатрах, читайте тут.

24 квітня 2017,  15:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри найочікуванішого супергеройського екшену року «Вартові Галактики 2» залишилося усього 10 днів, про що нагадує крутий український анімований постер з Зоряним лордом (Кріс Претт), Гаморою (Зої Салдана), малюком Грутом (Він Дизель), Ракетою (Бредлі Купер), Драксом (Дейв Батіста), Небулою (Карен Гіллан), Йонду (Майкл Рукер), Богомолом (Пом Клемент'єфф) і Айєшою (Елізабет Дебікі).

Пісню з офіційного саундтреку «Вартових Галактики 2», написану для сиквела режисером Джеймсом Ганном, у виконанні Девіда Хассельхоффа слухаємо тут.

22 квітня 2017,  16:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Спеціально для шанувальників самого милого супергероя малюка Грута, якого озвучує Він Дизель, був представлений цей ТБ-ролик «Вартових Галактики 2», де він дуже старається допомогти Ракеті (Бредлі Купер) та Йонду (Майкл Рукер) зі звільненням із клітки, але постійно приносить не те, що їм потрібно.

Побачити, як ця трійця разом з Зоряним лордом, Гаморою, Небулою і Драксом танцює під хіти «Крутого міксу. Частина 2», ви можете в свіжому промо-ролику.

21 квітня 2017,  19:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Музичний промо-ролик «Вартових Галактики 2» з танцюючими Зоряним лордом (Кріс Претт), Гаморою (Зої Салдана), Грутом (Він Дизель), Небулою (Карен Гіллан), Драксом (Дейв Батіста), Йонду (Майкл Рукер) та Ракетою (Бредлі Купер) пропонує й вам відправитися в танок під «Крутий мікс. Частина 2». Передзамовлення його CD-диску доступне з сьогоднішнього дня на сайті Amazon.

Список усіх композицій саундтреку з коментарями Джеймса Ганна ви знайдете тут.

8 квітня 2017,  16:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви думаєте, що у німців погано з почуттям гумору, то ви просто не бачили їх трейлер «Вартових Галактики 2», при перегляді якого, навіть не знаючи мови, складно втриматися від сміху. Тут також присутні нові моменти, включаючи випадкове катапультування Небули (Карен Гіллан) з зорельоту та викрадення малюком Грутом (Він Дизель) трусів Йонду (Майкл Рукер).

До речі, нагадуємо, що до прем'єри найочікуванішого супергеройського екшену року залишилося менше місяця!

15 березня 2017,  20:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джеймс Ганн поділився новим ТБ-роликом «Вартових Галактики 2», де зіркою все ще залишається малюк Грут (Він Дизель), знову підкорюючи своїми безпосередніми емоціями. Цього разу п'ятірці доведеться битися з тисячею супротивників, тому вони запрошують в команду Йонду (Майкл Рукер) і Небулу (Карен Гіллан), яка трохи плутає їх назву.

Перший фрагмент «Вартових Галактики 2», де Зоряний лорд (Кріс Претт) та Ракета (Бредлі Купер) з'ясовують, хто з них краще водить зореліт, дивіться тут.

1 березня 2017,  12:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Обіцяний третій трейлер «Вартових Галактики 2» радує новими моментами, показуючи, як команда Пітера Квілла збирається рятувати галактику вдруге, при цьому сварячись, підколюючи один одного, танцюючи, підриваючи все, шматуючи монстрів та розчулюючи кожною появою на екрані малюка Грута.

В образах Вартових повертаються Кріс Претт, Зої Салдана, Він Дізель, Бредлі Купер та Дейв Батіста, допомагати їм будуть Карен Гіллан і Майкл Рукер, а їх нову колегу Мантис втілить Пом Клементьефф.

6 лютого 2017,  14:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Розширений ТБ-ролик «Вартових Галактики 2», показаний учора під час Супербоула, представляє оновлений склад захисників Галактики. Разом з Зоряним лордом (Кріс Претт), Гаморою (Зої Салдана), Драксом (Дейв Батіста), Ракетою (Бредлі Купер) і малюком Грутом (Він Дизель) тепер битися під крутий саундтрек будуть Небула (Карен Гіллан), Йонду (Майкл Рукер) та Мантіс (Пом Клементьефф). Ласкаво просимо в цю дисфункціональну компанію.

Другий український трейлер «Вартових Галактики 2» дивіться тут.

21 березня 2016,  19:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Джеймс Ганн повідомив, що вже змонтував перші сцени «Вартових Галактики 2», і поділився скетчем малюка Грута, а Карен Гіллан показала, як літає на зйомках.

Читати далі...