Майкл РукерMichael Rooker

Майкл Рукер / Michael Rooker
Народився 6 квітня 1955
Зріст: 178 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Майкла Рукера

Загін самогубців: Місія навиліт (2021) ... актор
Форсаж 9: Нестримна сага (2021) ... Buddy
Що, якби...? (2021) ... Yondu Udonta
Монструозні проблеми (2020) ... Clyde
Острів фантазій (2020) ... Morgan
Брайтбьорн (2019) ... The Big T
Вартові Галактики 2 (2017) ... Yondu
Zombie Con ft Micheal Rooker (2016) ... Self
Експеримент «Офіс» (2016) ... Bud Melks
Болден! (2015) ... Pat McMurphy

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Майкла Рукера. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Майкла Рукера

Написати коментар...
Написати коментар...