Лассе ХалльстремLasse Hallström

Лассе Халльстрем / Lasse Hallström
Народився 2 червня 1946
Зріст: 184 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Лассе Халльстрема

Лускунчик і чотири королівства (2018) ... режисер
Життя і мета собаки (2017) ... режисер
Прянощі та пристрасті (2014) ... режисер
Тиха гавань (2013) ... режисер
Гіпнотизер (2012) ... режисер, сценарист (рассказ)
Риба моєї мрії (2011) ... режисер
Дорогий Джон (2010) ... режисер
Хатіко: Найвірніший друг (2008) ... режисер
Безсмертний (2008) ... режисер
Відео з участю Лассе Халльстрема
Зображення Лассе Халльстрема

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Лассе Халльстрема. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Лассе Халльстрема

Написати коментар...
Написати коментар...