Новини, в яких згадується Біллі Рей

25 серпня 2020,  10:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте ірландського актора Брендана Глісона, який грав у фільмах про Гаррі Поттера Аластора «Дикозора» Муді? Він блискуче перевтілився в президента США Дональда Трампа в трейлері міні-серіалу «The Comey Rule» від каналу Showtime.

Читати далі...
7 червня 2017,  18:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматичний серіал «Останній магнат», заснований на однойменному романі Френсіса Скотта Фіцджеральда, перенесе глядача в Золоту епоху Голлівуду, де молодий продюсер Монро Стар (Метт Бомер) буде боротися за створення свого кіношедевру з главою кіностудії Петом Бреді (Келсі Греммер). І по ходу справи Стар допомагає дочці свого начальника Сесилії Бреді (Лілі Коллінз) стати продюсером.

Прем'єра серіалу від оскарівського номінанта Біллі Рея відбудеться 28 липня на Amazon Prime.

2 вересня 2015,  12:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Обладательница «Оскара» Джулия Робертс поведала о том, почему согласилась на роль в триллере «Тайна в их глазах», и как она на нее повлияла.

Актриса сейчас называет себя мамой-домоседкой, что приносит ей чрезвычайное удовлетворение, но она не перестает искать интересные проекты:

Определенные истории сводятся к тому, когда я начинаю думать: «А вот это нужно расследовать».

Читати далі...
11 серпня 2015,  11:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Проект Леонардо Дікапріо «Дьвол в білому місті», нарешті зрушив з мертвої точки. Його режисером стане Мартін Скорсезе.

Фільм стане адаптацією кримінального роману Еріка Ларсона, який займався дослідженнями особистості серійного вбивці доктора Р. Р. Холмса, що орудував у другій половині 19 століття. За різними даними, він убив від 27 до 200 людей. 

Під час Всесвітньої виставки 1893 року в Чикаго у Холмса працював свій готель, що становило небезпеку в основному для молодих самотніх жінок. Соціопат заманював туди своїх майбутніх жертв, а в готелі вже були підготовлені газова камера, стіл для розчленування і крематорій. Після вбивства він обробляв тіла і продавав їх частини для наукових досліджень.

Дікапріо з нетерпінням чекає, щоб зіграти цього серійного вбивцю на великому екрані, це буде найтемніший і найнегативніший персонаж з усіх, кого він коли-небудь втілював.

Адаптацією книги займеться Біллі Рей, який адаптував сценарій до «Капітана Філіпса», а права на її екранізацію дісталися студії Paramount.

Так що Скорсезе і Дікапріо незабаром знову возз'єднаються на знімальному майданчику. Цей дует вже разом створив п'ять кінокартин: «Банди Нью-Йорка», «Авіатор», «Відступники», «Острів проклятих» і «Вовк з Уолл-стріт».

Зараз Скорсезе працює над завершенням своєї історичної драми (без Дікапріо) «Мовчання», в проекті у нього також залишається байопік «Сінатра». З Дікапріо в головній ролі в цьому році вийде «Виживший» з Алехандро Гонсалеса Іньярріту.