Зірка Поттеріани стає Дональдом Трампом в трейлері нового драматичного міні-серіалу

25 серпня 2020,  10:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пам'ятаєте ірландського актора Брендана Глісона, який грав у фільмах про Гаррі Поттера Аластора «Дикозора» Муді? Він блискуче перевтілився в президента США Дональда Трампа в трейлері міні-серіалу «The Comey Rule» від каналу Showtime.

У 2-серійному драматичному серіалі «The Comey Rule» («Правило Комі») буде розказана історія двох могутніх чоловіків колишнього директора ФБР Джеймса Комі і президента Дональда Трампа, чия різна етика і відданість поставили їх на шлях зіткнення. Серіал також торкнеться російського втручання у вибори президента США в 2016 році.

Роль Комі виконує лауреат премії «Еммі» Джефф Деніелс, якого ви також можете знати завдяки хітовому серіалу «Служба новин».

Компанію йому і Глісону в кадрі складуть лауреатка премії «Оскар» Голлі Гантер, зірка серіалу «Картковий будиночок» Майкл Келлі, зірка міні-серіалу «Гордість і упередження» Дженніфер Ель, зірка серіалу «Нарко: Мексика» Скут МакНері, зірка серіалу «Пуститися берега» Джонатан Бенкс та зірка серіалу «Гра престолів» Уна Чаплін.

Тим часом драматичний чорно-білий постер драми говорить:

На чиїй би стороні ви не були, ви знаєте тільки половину історії.

Сценаристом і режисером історії Комі став номінант на премію «Оскар» Біллі Рей, який особисто адаптував автобіографічний бестселер колишнього директора ФБР для телеекрану.

Прем'єра міні-серіалу «The Comey Rule» відбудеться 27 вересня.

6125 

Написати коментар

Написати коментар...
Написати коментар...

Читайте також: