Новини, в яких згадується Френсіс Волш

19 лютого 2021,  21:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Готові знову пережити епічні Битву на Пеленорських полях та Битву п'яти армій на великому екрані? Тоді поспішайте в найближчий кінотеатр, оскільки 18 лютого в повторний прокат вийшли фільми «Володар перснів: Повернення короля» та «Хоббіт: Битва п'яти воїнств».

Читати далі...
6 жовтня 2018,  01:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal представила другий офіційний трейлер постапокаліптичної картини Крістіана Ріверса «Смертні машини», сценаристами і продюсерами якої виступають творці трилогій «Володар перснів» і «Хоббіт» Пітер Джексон, Френсіс Волш та Філліпа Бойєнс.

Події «Смертних машин» розвиваються в майбутньому, де великі рухомі міста поглинають маленькі міста заради їх ресурсів. Трейлер показує головну героїню фільму Естер Шоу (Гера Хілмар) в дитинстві і розкриває, що її мати Пандора (Карен Пісторіус) знайшла небезпечну зброю. Бажаючи заволодіти цією зброєю, Таддеус Валентайн (Г'юго Вівінг) вбив Пандору, але маленькій Естер вдалося втекти. Вона подорослішала і тепер хоче помститися за свою матір. Але її спроба вбити Валентайна терпить невдачу, і разом з новим другом Томом Нетсворті (Роберт Шіен) Естер скидають з рухомого Лондона. Вони дивом виживають і потрапляють в лави опору.

Дивіться також закулісне відео «Смертних машин», яке знайомить нас з новим світом майбутнього. У кіно з 6 грудня.

21 лютого 2015,  15:43 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

При получении заветной статуэтки лауреатам «Оскара» приходится найти в себе силы не упасть в обморок и сказать хотя бы несколько слов благодарности тем, кто помог им достичь всего этого. Оказывается, что 1 место по количеству полученных «спасибо» от оскаровских лауреатов занимает великий Стивен Спилберг, а Бог оказался всего лишь на 6 месте.

За всю многолетнюю историю «Оскара» собралось целых 1 396 речей победителей, практически каждый из которых кого-то благодарил. И сайт Vocativ не поленился проделать огромную работу, чтобы подсчитать, кого же благодарят чаще всего. Целых 42 раза спасибо сказали Спилбергу, который и сам трижды получал «Оскар». За ним последовали другие титаны современного кинематографа Харви ВайнштейнДжеймс КэмеронДжордж Лукас и Питер Джексон.

Оказались в списке и двое женщин-продюсеров Фрэнсис Уолш и Шила Невинс.

Список известных личностей по количеству их упоминаний в благодарственных речах на «Оскаре», выглядит вот так:

  1. Стивен Спилберг (42)
  2. Харви Вайнштейн (34)
  3. Джеймс Кэмерон (28)
  4. Джордж Лукас (23)
  5. Питер Джексон (22)
  6. Бог (19)
  7. Фрэнсис Уолш (18)
  8. Шила Невинс (17)
  9. Френсис Форд КопполаБарри М. Осборн (16)
  10. Мартин СкорсезеСол Заенц (15)

Саму Академию благодарят в 43% речей, а родителей – в 28%.

Кого будут благодарить победители «Оскара-2015» мы узнаем уже завтра, 22 февраля.