Х'юго УівінгHugo Weaving

Х'юго Уівінг / Hugo Weaving
Повне ім'я: Hugo Wallace Weaving
Народився 4 квітня 1960; Остін, Нігерія
Зріст: 188 см
71%
5
29%
2

Фільмографія Х'юго Уівінга

Loveland (2020) ... Dr. Bergman
Смертні машини (2018) ... Thaddeus Valentine
Патрік Мелроуз (2018) ... David Melrose
Чорний 47-й (2017) ... Hannah
Сім типів двозначності (2017) ... Alex Klima
Джаспер Джонс (2017) ... Mad Jack Lionel
We're All Going to Die (2017) ... Death
З міркувань совісті (2016) ... Tom Doss
Помста від кутюр (2015) ... Sergeant Farrat
Чужа земля (2014) ... Rae

Біографія Х'юго Уівінга

Хьюго Уівінг народився четвертого квітня 1960 року в Нігерії. Не встигло йому виповнитися й року, а родина вже переїхала в Англію. Потім переїхали в Австралію, потім знову у Великобританію, потім у Південну Африку, після чого повернулися в Англію.

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Х'юго Уівінга. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Х'юго Уівінга

Написати коментар...
Написати коментар...