Новини, в яких згадується Сет Гілліам

30 грудня 2022,  08:01 | Новини фільмів

Скотт МакКолл та його зграя готові до нових пригод і небезпек в офіційному трейлері фентезійної стрічки «Вовченя: Фільм», що буде продовженням популярного молодіжного серіалу «Вовченя», також відомого як «Перевертень».

Читати далі...
25 липня 2020,  18:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Теж з нетерпінням чекаєте на фінальну серію 10 сезону постапокаліптичного серіалу «Ходячі мерці»? Тоді швидше дивіться її ексклюзивний фрагмент, представлений вчора в рамках віртуальної конвенції Comic-Con, де повертаються знайомі обличчя.

Читати далі...
6 березня 2018,  20:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В рядах александрійців назріває серйозний конфлікт в 11 серії 8 сезону серіалу «Ходячі мерці».

Прямуючи в Хіллтоп, Деріл (Норман Рідус) заводить людей в небезпечне болото, яке кишить зомбі; Тара (Аланна Мастерсон) категорично проти цього шляху і вирішує помститися перекинчику Двайту (Остін Амеліо), наставивши на нього пістолет; а віра Гебріела (Сет Гілліам) проходить серйозне випробування. У промо-ролику також з'являються зла Меггі (Лорен Кохен) та підступний Ніган (Джеффрі Дін Морган).

Серія «Dead or Alive Or» («Живими або мертвими або») вийде на екрани 12 березня за українським часом.

14 листопада 2017,  16:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У 5 серії 8 сезону серіалу «Ходячі мерці» нас відправлять в гості до Нігана (Джеффрі Дін Морган).

Після драматичних подій минулого серії ми дізнаємося, як там поживають Ніган і отець Гебріел (Сет Гілліам), які опинилися у пастці в трейлері, оточені зомбі. Рік (Ендрю Лінкольн) та Деріл (Норман Рідус) знаходять ящик вибухівки, і Деріл каже, що вони «повинні перемогти». Також ми отримаємо пильний погляд на життя Спасителій крізь знайомі очі. І повідомляється, що перша сцена даної серії буде флешбеком, який заповнить пробіл між фіналом 7 і прем'єрою 8 сезону.

Серія «The Big Scary U» («Великий страшний ти»), яка триватиме 73 хвилини, вийде на екрани 20 листопада за українським часом.