Оновлення, в яких згадується Гіларі Свонк

24 серпня 2017,  14:35 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Український ТБ-ролик кримінальної комедії «Удача Лохана» нехай і йде якихось 16 секунд, зате встигає представити весь свій зоряний каст на чолі з Ченнінгом Татумом. Компанію йому в цій амбітний справі — пограбуванні каси гонок NASCAR — складуть Деніел Крейг, Адам Драйвер, Сет МакФарлейн, Кеті Голмс, Гіларі Свонк та Райлі Кіо.

Повноцінний український трейлер нового фільму Стівена Содерберга дивіться тут. У кіно з 7 вересня.

29 травня 2017,  14:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В кримінальній комедії «Вдача Логанів» два брати-невдахи, яких грають Ченнінг Татум і Адам Драйвер, задумують провернути масштабне пограбування під час гонки NASCAR і звертаються за допомогою до ув'язненого злодія-професіонала у втіленні Деніела Крейга, завдяки якому у їх плана і з'являється шанс на успіх. Компанію їм в цьому фільмі складуть Райлі Кеох, Кетрін Вотерстон, Сет МакФарлейн, Себастьян Стен, Кеті Холмс та Хіларі Свонк, які з'являються в першому трейлері.

Нова кінокартина від режисера трилогії «Одинадцять друзів Оушена» і «Супер Майка» Стівена Содерберга вийде в світовий прокат в серпні.

31 березня 2017,  15:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В цьому році рятувати галактику або всесвіт на великому екрані будуть не тільки «Вартові Галактики 2» та «Валеріан», а й мавпячий принц Спарк в мультфільмі зі скромною локалізованою назвою «Спарк. Герой всесвіту». Він має захистити свою расу і звільнити свою королівську сім'ю, яка опинилася в руках злобного Зонга, а він на дозвіллі любить руйнувати планети, як Дарт Вейдер.

В українські кінотеатри мультфільм, який в оригіналі озвучили Патрік Стюарт, Сьюзен Сарандон, Джессіка Біл та Хіларі Суонк, прибуде 1 червня.