Новини, в яких згадується Пост Мелоун

23 квітня 2024,  16:32 | Новини зірок

У минулу п'ятницю, 19 квітня, відома американська співачка Тейлор Свіфт представила свій новий альбом «The Tortured Poets Department», і його кліп на пісню «Fortnight» був знятий у стилі фільму «Бідолашні створіння».

Читати далі...
15 квітня 2021,  15:20 | Статті

Цієї весни Гай Річі "приймається за старе" – готує прем'єру свого нового трилера з Джейсоном Стейтемом в головній ролі. «Гнів людський» розповідає історію загадкового європейського джентльмена, який під ім'ям "Хілл" влаштовується на роботу в інкасаторську контору "Fortico". Компанія перевозить мільйони вулицями Лос-Анджелеса і періодично страждає від нападів. Але одне угрупування виділяється серед інших своєю злагодженістю, підготовкою і жорстокістю. Хілл має намір дізнатися, що насправді відбувається в цій великій грі, де ставки дуже високі і на те у героя є свої причини. Заради досягнення мети – він готовий перевернути все місто, яке неминуче пізнає гнів людський.

Ми зібрали найцікавіші факти про майбутню гучну прем'єру, яка зовсім скоро з'явиться на великих екранах.

Читати далі...
29 березня 2021,  19:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер хітового торішнього екшену «Джентльмени» Гай Річі представив трейлер свого нового фільму під назвою «Гнів людський», де зірка блокбастера «Форсаж: Гоббс та Шоу» Джейсон Стейтем ступає на стежку війни з озброєною бандою грабіжників.

Читати далі...
11 березня 2021,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це офіційно! Новий екшен культового режисера Гая Річі, який називається «Гнів людський», увірветься на екрани українських кінотеатрів 22 квітня!

Читати далі...
25 січня 2020,  20:23 | Новини фільмів

У закона є свої межі. У них нема. Дивимося один з найпопулярніших трейлерів цього тижня трейлер комедійного бойовика «Spenser Confidential», де головну роль виконує зірка «Трансформерів» Марк Волберг.

Режисер знаменитого супергеройського фільму «Хенкок» Пітер Берг представляє нову екшен-комедію про незвичайних напарників. Коли двох бостонських поліцейських знаходять мертвими, колишній коп Спенсер (Волберг), який щойно вийшов з в'язниці, куди його відправили впливові вороги за неправдивим обвинуваченням, об'єднується зі своїм сусідом Гоуком (Вінстон Д'юк з трилера «Ми» і супергеройського фільму «Чорна пантера»), щоб відновити справедливість і відправити вбивць за ґрати.

Також у фільмі знялися Алан Аркін та американський репер Post Malone. На Netflix прем'єра екшену «Spenser Confidential» відбудеться на початку весни, 6 березня.