Новини, в яких згадується Жерар Депардьє

17 лютого 2018,  00:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Netflix представила офіційний трейлер 2 сезону французької політичної драми «Марсель».

Жерар Депардьє повертається на екрани в образі політика Роберта Таро, який 25 років займав пост мера міста Марселя, але програв чергові вибори своєму протеже Лукасу Барре (Бенуа Мажимель). Синопсис 2 сезону свідчить, що битва за серце Марселя загострюється, коли праві націоналісти набирають силу, а метою нової змови стає улюблена футбольна команда міста.

Прем'єра нових серій «Марселя», де також повернуться Жеральдін Пайя і Стефані Кайлар, відбудеться в Інтернеті 23 лютого.

28 квітня 2016,  15:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новому драматичному серіалі від Netflix, який подарував світу «Картковий будиночок», мова піде про Роберта Таро (Жерар Депардьє), який був мером Марселя останні 25 років. Але тепер його кар'єра виявляється під загрозою, коли на нових виборах конкурентом Таро стає його молодий і амбітний колишній протеже.

Прем'єра 1 сезону «Марселя» відбудеться 5 травня.

18 січня 2016,  12:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix підтвердив, що приватний детектив з надздібностями і важким алкоголізмом Джессіка Джонс повернеться з новими серіями, і повідомив дати виходу кількох нових і повернення старих серіалів.

Читати далі...
19 червня 2015,  11:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На прес-конференції за участю організаторів 6-го Одеського міжнародного кінофестивалю була оголошена офіційна програма цього року. Загалом туди увійшло 90 фільмів з 34 країн.

Президент кінофестивалю Вікторія Тігіпко зазначила, що його особливим акцентом в цьому році є жіночий тренд: 

Тема прав жінок звучала на багатьох кінофестивалях, там виступали такі яскраві і сильні жінки, що представляють кіно, як Сальма ХайєкЖюльєт БіношКейт Бланшетт, а також багато інші жінки, які й давали майстер-класи, і виступали в своїх блогах на сайтах, даючи теми для роздумів про те, як важлива підтримка дівчатам і жінкам, як важливо актрисам, режисерам, сценаристам, які перебувають на різних етапах своєї кар'єри, підтримувати один одного і піднімати дану тему в кіноіндустрії.

На ОМКФ-2015 відсоток фільмів, знятих жінками, становить 30%, що навіть перевищує кількість жіночих заявок на більш відомих кінофестивалях.

Читати далі...
23 травня 2015,  11:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пятница выдалась в Каннах довольно любопытной, ведь на кинофестиваль прибыли всемирно известные Тим Рот и Жерар Депардье со своими новыми фильмами, представленными в рамках Конкурса.

Молодой мексиканский режиссер Мишель Франко представил вчера на Каннском кинофестивале свою драматическую историю «Chronic» («Хронический»). В ней Тиму Роту приходится справляться со смертью и грустью, поскольку он работает медбратом, заботясь о неизлечимых больных, и слишком многое отдает работе и пациентам.

Режиссер рассказал, что его новый фильм пропитан реализмом:

Как и в моих прошлых фильмах, тон повествования реалистичен, насколько это возможно. Медсестры и медбратья – аутентичные медработники, именно так они и могут выразить привязанность и преданность к своей работе.

Читати далі...
30 липня 2014,  05:22 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Месьє Деверо - найвпливовіший чоловік, він орудує мільярдами кожен день. Це людина, яка контролює економічні долі народів. Людина, одержима шаленим і неприборканих сексуальним голодом. Людина, яка мріє врятувати світ, але не може врятувати себе. Сюжет фільму заснований на скандальній історії колишнього глави Міжнародного валютного фонду, Домініка Стросс-Кана.

У головних ролях: Жерар Депардьє, Жаклін Біссет

У кінотеатрах України з 7 серпня.

25 жовтня 2013,  19:17 | Новини фільмів | Автор: SpaceMonkey

Жерар Депардьє давно захоплений російською літературою і взагалі Росією. Виконавши ролі знаменитих французів - Бальзака, Дюма, Дантона - він почав думати про героїв російської літератури та історії: братів Карамазових, Порфирія Петровича з «Злочину і покарання», Ємельяна Пугачова і Григорія Распутіна. Зіграти Распутіна Депардьє мріяв останні п'ятнадцять років. Він буквально марив цим персонажем і не раз обговорював його зі свої другом, знаменитим французьким фахівцем з російської історії письменником Анрі Труайя. Зрештою, Депардьє сформував свій особистий погляд на особистість цього, можливо, найзагадковішого персонажа російської історії ХХ століття.

Таким, як Распутін, вірять ! Я знаю, що кажу, адже я виріс поруч з такою людиною - моя бабуся була цілителькою. Коли перестаєш сподіватися на лікарів, і навіть молитви вже не допомагають, ми йдемо до того, хто нас врятує. До такого, як Распутін. У Распутіна був дар - він умів заспокоїти будь-який біль і повернути людям віру. Він був частиною Росії, і до того ж в дуже цікавий час. Він опинився в самому епіцентрі інтриг. Але я ні за що не повірю, що сам Распутін думав якось вплинути на події в політиці: скинути царя, або навпаки - зміцнити монархію. Нісенітниця! Не було в ньому цього, він був простим нормальним мужиком, і інтриги його не цікавили. До того ж, не забувайте, він був глибоко віруючою людиною. І віра йому далася нелегко, він довго йшов до неї: слухав старців, без кінця молився...

Жерар Депардьє

У ролі Распутіна Жерар Депардьє виявився неймовірно органічним. Звичний імідж актора - його неприборканий темперамент, всім відома безкомпромісність у прийнятті рішень, легендарне «раблезіанство» і демонстративна проява любові - грали на створений ним екранний образ не гірше, ніж приклеєна гримерами борода і російська косоворотка. Втім, на одній органіці далеко не заїдеш. Для того, щоб перетворити Распутіна із персонажа історичних анекдотів на повноцінну трагічну особистість, потрібен великий акторський талант. Якраз такий, як у Депардьє...